ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Το πιάσανε το νόημα στη Βιέννη | Μοίρασαν 14.000 αποσμητικά στο μετρό!

Το καλοκαιράκι είναι ωραίο μόνο όταν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί ή στο εξοχικό σου και αράζεις όλη μέρα σε μία ξαπλώστρα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, νιώθεις λες και καθημερινά παλεύεις για την επιβίωση. Όταν, δε, κινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, τότε το challenge είναι να βγεις από αυτά αλώβητος. Λίγο η ζέστη, […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Ιουλίου, 2018

Το καλοκαιράκι είναι ωραίο μόνο όταν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί ή στο εξοχικό σου και αράζεις όλη μέρα σε μία ξαπλώστρα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, νιώθεις λες και καθημερινά παλεύεις για την επιβίωση.

Όταν, δε, κινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, τότε το challenge είναι να βγεις από αυτά αλώβητος. Λίγο η ζέστη, λίγο το κλιματιστικό που δεν λειτουργεί σε αρκετά βαγόνια ΗΣΑΠ και Μετρό, λίγο ότι ο διπλανός σου αγνοεί την αναγκαιότητα της χρήσης αποσμητικού, δε θες και πολύ να φτάσεις στα πρόθυρα λιποθυμίας.

Και εντάξει όλα τ’άλλα, αλλά ρε παιδιά, αυτή η μπόχα απλυσιάς είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Δεν παλεύεται.

Και ενώ εμείς εδώ γκρινιάζουμε και θέλουμε απελπισμένοι να φωνάξουμε με ντουντούκα στους επιβάτες να χρησιμοποιούν αποσμητικά, την ίδια ώρα στη Βιέννη έκαναν πράξη την βαθιά μας επιθυμία.

Φαίνεται πως κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, γι’αυτό οι αρχές πήραν δραστικά μέτρα μοιράζοντας στους επιβάτες 14.000 αποσμητικά.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας μαζικών μεταφορών δήλωσε χαρακτηριστικά, πως ο κόσμος τα άρπαζε απ’τα χέρια και τόνισε πως οι επιβάτες δεν μυρίζουν πιο άσχημα από άλλους οποιαδήποτε χώρας, για να μη βγει καμιά “βρώμα” (σχετική μεταφορά) απ’το πουθενά πως οι πολίτες εκεί είναι βρώμικοι.

Παιδιά, στείλτε το άρθρο στον ΟΑΣΑ μπας και δούμε «καθαρή» μέρα στα μέσα μεταφοράς!

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET