ΕΛΛΑΔΑ

Οι 77+1 προορισμοί που μπορείς να πετάξεις από την Θεσσαλονίκη το 2017

Αναμφισβήτητα, το 2017 ανήκει αεροπορικά στην Θεσσαλονίκη, αφού το αεροδρόμιο Μακεδονία θα είναι το πρώτο που θα προσαρμοστεί στα σχέδια της Fraport. Στο μικροσκόπιο του anna.aero -ενός διεθνούς εξειδικευμένου site σε αεροπορικά θέματα- βρέθηκε το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά για το «Μακεδονία» καθώς πραγματοποιήθηκε νέο ρεκόρ […]

Neopolis Team

10 Ιανουαρίου, 2017

Αναμφισβήτητα, το 2017 ανήκει αεροπορικά στην Θεσσαλονίκη, αφού το αεροδρόμιο Μακεδονία θα είναι το πρώτο που θα προσαρμοστεί στα σχέδια της Fraport.

Στο μικροσκόπιο του anna.aero -ενός διεθνούς εξειδικευμένου site σε αεροπορικά θέματα- βρέθηκε το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά για το «Μακεδονία» καθώς πραγματοποιήθηκε νέο ρεκόρ επιβατών.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα στοιχεία:

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του 2017 στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας (σ.σ. πίσω από της Αθήνας και του Ηρακλείου) θα δραστηριοποιηθούν τουλάχιστον 31 αεροπορικές εταιρείες. Από αυτές που ήδη δραστηριοποιούνται δεν είναι λίγες αυτές που θα μειώσουν πτήσεις (σ.σ. που μεταφράζονται σε θέσεις στον σχετικό πίνακα).

Ο μεγαλύτερος παίκτης η Aegean αν και φαίνεται να έχει μείωση δρομολογίων στην πραγματικότητα αυξάνει την παρουσία του καθώς πτήσεις παραχωρούνται στο δεύτερο brand του ομίλου, στην Ολυμπιακή. Την σημαντικότερη πτώση ανάμεσα στις 12 πιο δραστήριες εταιρείες στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα παρουσιάσει η εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη Ellinair.

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τις πιο δυνατές αεροπορικές του «Μακεδονία». Επίσης, μπορείτε να δείτε και τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη.

H Jet2.com είναι μία νέα αεροπορική εταιρεία που πρόκειται να παρκάρει στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αυξάνοντας τους διαθέσιμους προορισμούς από Θεσσαλονίκη. Η βρετανική αεροπορική θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα την συμπρωτεύουσα με το Μάντσεστερ και μία φορά την εβδομάδα με το Εδιμβούργο, το Leeds Bradford και το East Midland.

Δείτε όλους τους προορισμούς από Θεσσαλονίκη στον παρακάτω χάρτη:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET