fbpx

«Κοιμήθηκες» με τον κολλητό σου; Και τώρα; Όλα όσα θα σκεφτείς την επόμενη μέρα!


Αυτά καλό είναι να μη γίνονται, κορίτσια μου!

Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως δεν πιστεύω ότι υπάρχει πράγματι φιλία ανάμεσα σ’ έναν άντρα και μία γυναίκα. Δε θα επεκταθώ πάνω στο θέμα, γιατί θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες (ίσως σε κάποιο άλλο άρθρο), ωστόσο το υποστηρίζω απόλυτα. Η φύση του ανθρώπου είναι να ελκύει και να τον ελκύουν. Από αυτή και μόνο την άποψη, δεν υπάρχει περίπτωση ένας από τους δύο να μη δει ερωτικά το μεταξύ σας.

Ας πάμε σε εσένα όμως, που θαρρείς πως είστε φίλοι… Πώς λοιπόν εξηγείς το ότι μπλέξατε τα μπούτχια σας και τελικά το κάνατε το σεκς;

Εξακολουθεί να είναι φίλος σου; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας από εδώ και πέρα; Θα είστε δύο φιλαράκια που κατέληξαν να έχουν ερωτική σχέση ή τελικά θα το διαλύσετε εντελώς, επειδή έχει χαθεί η οποιαδήποτε φιλική σύνδεση που είχατε μέχρι τώρα; Πφφφ, ρε πουλάκι μου, κουράζομαι και που τα σκέφτομαι. Ας μην τα έκανες, να μη χρειαζόταν να γράφω τώρα άρθρο για εσένα. 

Όπως και να ‘χει, αν τελικά το κάνεις το λάθος (;) και κοιμηθείς με τον κολλητό σου, την επόμενη μέρα οι παρακάτω σκέψεις θα γυρνάνε ασταμάτητα στο μυαλό σου:

1 | «Τι σκατά συνέβη ακριβώς;»

Σκατά. Αυτό ακριβώς συνέβη. Τη μία δηλώνετε φίλοι καρδιακοί και την άλλη πάτε και βγάζετε τα μάτια σας και το παίζετε και it’s complicated ύστερα! Προφανώς κάποιος από τους δύο καταπιεζόταν όλον αυτόν τον καιρό και τελικά εκδηλώθηκε και συνέβη το ανεπανόρθωτο. Κάνατε σεξάκι. Άντε τώρα να μαντέψει κανείς το μέλλον αυτής της αλλόκοτης σχέσης.

2 | «Μήπως πρέπει να το συζητήσουμε;»

Αυτό σου έλειπε κιόλας, να μην το συζητήσεις. Λοιπόν, σοβαρεύω. Τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει να σκεφτείς πρώτα μόνη σου πριν πάρεις την απόφαση να του μιλήσεις. Σου άρεσε αυτό που έγινε; Το ήθελες; Ήταν σωστό ή λάθος; Από εδώ και πέρα, προς τα πού θα ήθελες να κινηθεί η μεταξύ σας σχέση; Πρέπει πρώτα να δώσεις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα μόνη σου κι ύστερα μαζί του.

3 | «Εκείνος τι να σκεφτόταν άραγε;»

Αν εκείνος ήταν που το επιδίωξε, τότε να είσαι σίγουρη ότι είναι πολύ χαρούμενος. Το ότι κάνει διάφορες σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σας δε, είναι δεδομένο! Για την ακρίβεια, τον έχουν ζώσει τα μαύρα φίδια. Περιμένει για ένα μήνυμα ή τηλεφώνημά σου εναγωνίως. Θέλει να ξέρει πώς τα βλέπεις κι εσύ τα πράγματα. Να μη γνωρίζει αν έκανε πατάτα και τελικά θα του στοιχίσει τη φιλία σας, ή αν η σχέση σας θα περάσει στο επόμενο level;

4 | «Δηλαδή καταστράφηκε η φιλία μας;»

Δεν μπορώ να απαντήσω σ’ αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να το συζητήσετε με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Από την άλλη βέβαια, κομματάκι δύσκολο να μπορέσει εκείνος να σε ξαναδεί φιλικά μετά από μία νύχτα πάθους, οπότε είναι και λιγάκι υποκρισία να του υποσχεθείς πως θα παραμείνετε φίλοι. Τι φιλία θα είναι αυτή; Αν λοιπόν δεν έχεις ερωτικά αισθήματα, αποδέσμευσέ τον καλύτερα, για να μην τον πληγώσεις παραπάνω.

5 | «Αν δοκιμάζαμε το Friends With Benefits

Εξαρτάται από το πόσο δυνατή είναι η φιλία σας. Εάν γνωρίζεστε χρόνια, είναι λίγο δύσκολο να το δείτε χαλαρά κι από τη μία στιγμή στην άλλη να κάνετε απλά σεξ, ενώ ταυτόχρονα να εξακολουθείτε να είστε φίλοι. Αν πάλι η φιλία σας δεν είναι και τόσο δυνατή, τότε ναι, φυσικά και μπορείτε να δοκιμάσετε να είστε εξίσου φιλαράκια και να κάνετε σεξάκι που και που.

6 | «Πω, λες να το πει στους φίλους του και να καυχιέται;»

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά ναι, θα το πει. Λογικό είναι. Εσύ δηλαδή δε θα το πεις πουθενά; Είναι ένα σημαντικό γεγονός εξάλλου. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά. Και σιγά που χέστηκες κιόλας. Αυτό θα έπρεπε να είναι το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί. Έχεις άλλα να σκεφτείς και να βάλεις σε μια σειρά αυτήν την στιγμή.

7 | «Κι αν το έχει μετανιώσει;»

Εάν το μετάνιωσε, τότε καλύτερα για εσένα. Σε βγάζει ξεκάθαρα από τη δύσκολη θέση. Εάν και για εσένα δε σήμαινε κάτι, τότε δε θα χρειαστεί να πείτε πολλά και απλά θα ξεχάσετε το γεγονός, πηγαίνοντας παρακάτω. Βέβαια, αν εσένα σου άρεσε αυτό που παίχτηκε, τότε εδώ τα πράγματα είναι ζόρικα. Θα πρέπει να βρεις τα κότσια να του το πεις και να είσαι έτοιμη να δεχτείς την οποιαδήποτε απάντηση.

8 | «Βρε, μήπως να κάνω τελικά τη χαζή λες και δε συνέβη ποτέ;»

Όχι, όχι και πάλι όχι. Δεν έχεις να πετύχεις απολύτως τίποτα με το να κάνεις την πάπια και να συμπεριφέρεσαι σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Ποιον ακριβώς εξυπηρετεί αυτό; Όχι μόνο χειροτερεύεις τα πράγματα, αλλά τα διαιωνίζεις κιόλας. Εκείνος δηλαδή θα περιμένει από εσένα μία αντίδραση και εσύ θα είσαι σε φάση «δεν καταλαβαίνω τι εννοείς»; Όχι, κουκλίτσα μου. Θα κάτσεις να τον αντιμετωπίσεις.

Άντε βρε και καλά ξεμπερδέματα!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET