ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 σημάδια πως έχει αρχίσει να σε γουστάρει συμφοιτητής/ριά σου!

Είστε κάθε μέρα μαζί, τον/τη βλέπεις περισσότερο κι από τους κολλητούς σου και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς πως ξέρει περισσότερα πράγματα για σένα απ’ όσα ο/η ίδιος/α σου ο/η αδερφός/ή. Μήπως όλα αυτά όμως, δείχνουν πως ο/η συμφοιτητής σου δεν αρκείται μόνο σε αυτήν τη θέση στη ζωή σου; Μήπως θέλει κάτι παραπάνω από εσένα; Ρίξε […]

Νότης Κουτσούκος

13 Απριλίου, 2016

Είστε κάθε μέρα μαζί, τον/τη βλέπεις περισσότερο κι από τους κολλητούς σου και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς πως ξέρει περισσότερα πράγματα για σένα απ’ όσα ο/η ίδιος/α σου ο/η αδερφός/ή. Μήπως όλα αυτά όμως, δείχνουν πως ο/η συμφοιτητής σου δεν αρκείται μόνο σε αυτήν τη θέση στη ζωή σου; Μήπως θέλει κάτι παραπάνω από εσένα;

Ρίξε μια ματιά στα σημάδια που τον/την προδίδουν κι αποφάσισε τι θα κάνεις!

1. Βρίσκει αφορμές να σε αγγίξει

Δεν έχει σημασία ο λόγος αλλά η πράξη. Άλλοτε επειδή προφασίζεται κούραση, άλλοτε για να σε σκουντήξει ή να σε πειράξει ή ακόμη και για να δείξει κάτι στο παντελόνι ή την μπλούζα σου, ένα άτομο το οποίο σε γουστάρει, πάντοτε θα βρει μια δικαιολογία να σε αγγίξει ή να πλησιάσει ιδιαίτερα κοντά σου. Κι όσο συχνότερα είναι αυτά τα φαινόμενα, τόσο εντονότερη μοιάζει η καψούρα του/της, με την πάρτη σου.

2. Πότε εδώ, πότε εκεί, πάντα μπροστά σου βρίσκεται

Είναι φορές, που το εν λόγω πρόσωπο σου θυμίζει τον «παππά» που παίζουν κάτι (απίστευτοι) τύποι στο κέντρο της Αθήνας. «Εδώ παππάς, εκεί παππάς, πού ‘ν’ ο παππάς;». Άστο, μην το σκέφτεσαι. Θες δε θες, μπροστά σου (άντε πίσω ή δίπλα σου) είναι. Πάντα. Σε φάση να αγχώνεσαι ό,τι σε παρακολουθεί ή τέλος πάντων του/της έχεις γίνει έμμονη ιδέα.

3. Σου συζητάει συνεχώς θέματα, άσχετα με τη σχολή και τα μαθήματα

Από το φαγητό που θα φας σήμερα, μέχρι την ερωτική σου ζωή (μπανάλ). Δε χάνει την ευκαιρία να σου πιάσει την κουβέντα και να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγμα για εσένα, την καθημερινότητά σου κι ότι άλλο ενδιαφέρον ή μη. Βασικά, στα αυτιά του/της, ό,τι έχει σχέση με σένα, είναι τέρμα ενδιαφέρον σαν θέμα προς συζήτηση κι ανάλυση!

4. Αν γυρίσεις απότομα το βλέμμα σου, τον/την πετυχαίνεις να σε κοιτάζει

Κλασσικό «τεστάκι» που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή. Αν έχεις υποψίες πως καποιος/α έχει τσιμπηθεί μαζί σου, κάνε οτι κοιτάζεις αλλού κι εντελώς ξαφνικά γύρισε το βλέμμα σου πάνω του/της. Οι πιθανότητες να είχε χαζέψει το πρόσωπό σου και ταυτόχρονα χαθεί στις σκέψεις του/της, ξεπερνούν το 90%.

[scis id=”59″]

5. Σου προτείνει συνεχώς διάβασμα στη βιβλιοθήκη

Οι ώρες που έχετε μάθημα καθημερινά, δεν αρκούν ούτε στο ελάχιστο για να σε χορτάσει. Ψάχνει (και βρίσκει) αφορμές να παρατείνει τη διάρκεια κατά την οποία βρίσκεστε στο ίδιο χώρο, αν είστε δίπλα δίπλα ακόμα καλύτερα, και μία από τις πλέον συνηθισμένες προτάσεις είναι το διάβασμα στη βιβλιοθήκη. Έχει την εντύπωση βλέπεις, πως τα βιβλία και οι σημειώσεις δε θα σε κάνουν να υποπτευτείς τον πραγματικό λόγο που σου ζητά κάτι τέτοιο.

6. Θυμάται πράγματα για σένα #creepy

Από την ημερομηνία γενεθλίων σου μέχρι το αγαπημένο σου φαγητό ή την ηλικία που πρωτομίλησες και πρωτοπερπάτησες. Πληροφορίες τις οποίες είχες μοιραστεί σε ανύποπτο χρόνο και δε φανταζόσουν ποτέ, πως κάποιος/α είναι σε θέση να τις συγκρατήσει. Να πούμε σε αυτό το σημείο, πως αν το παραπάνω γίνεται σε καθημερινή βάση, αρχίζει και γίνεται άβολο και κάπως …ανησυχητικό.

7. Παρατηρεί οποιαδήποτε αλλαγή πάνω σου

Τι κι αν φόρεσες απλά ένα καινούριο t-shirt κάτω από το πουκάμισο ή πέρασες από το κομμωτήριο κι έκοψες 2 εκατοστά από τα μαλλιά σου, ο/η ερωτευμένος/η συμφοιτητής/ριά σου, δεν πρόκειται να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το κομπλιμέντο είναι δεδομένο και το χαμόγελο στα χείλη του/της εμφανές από την πρώτη στιγμή που σε βλέπει ανανεωμένο/η.

8. Όλο και κάποιος από τη σχολή, σας περνά για ζευγάρι

Συνήθως έρχεστε και οι δύο σε δύσκολη θέση. Εσύ επειδή έχεις βαρεθεί να εξηγείς πως είστε απλά φίλοι κι εκείνος/η επειδή κοκκινίζει φοβούμενος/η οτι θα αποκαλυφθεί το μεγάλο του μυστικό. Αυτά βέβαια, δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα ούτε τους συμφοιτητές σας, ούτε τους υπαλλήλους του κυλικείου, της βιβλιοθήκης ή ακόμη και τους καθηγητές σας που συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Κοίτα να δεις όπως, που στο τέλος θα βγουν αληθινοί…

9. Αραιά και που, ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα…

«Φαντάζεσαι να ήμασταν ζευγάρι; Έλεος, δε θα ταιριάζαμε καθόλου!»

«Να σου πω, θα κάνεις για ένα δίωρο τον/τη γκόμενό/ά μου; Το χρειάζομαι!»

Κι ένα σωρό ακόμη, τέτοιοι αστείοι τρόποι να σε πλησιάσει και να σου πει εμμέσως πλην σαφώς τα πραγματικά αισθήματα που έχει για σένα. Αν πάντως, η «φιλική σχέση» σας, φτάσει σε αυτό το στάδιο, καλό θα ήταν να πάρεις κι εσύ τις αποφάσεις σου. Είτε να του/της το ξεκόψεις, λυτρώνοντάς τον/την από όλο αυτό το βασανιστήριο, είτε να δώσεις την ευκαιρία στον έρωτα αυτόν να γίνει επιτέλους αμοιβαίος.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET