ΕΛΛΑΔΑ

Σε 4 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο οδηγός που σκότωσε τρεις φοιτητές.

Mετά από απόφαση του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Πατρών, ο 24χρονος οδηγός που οδήγησε στο θάνατο τρεις φοιτητές που επέβαιναν στο όχημα του, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια και 2 μήνες φυλάκισης.  Το δικαστήριο έδωσε στην απόφαση ανασταλτικό περιεχόμενο, κάτι που έρχεται σε αντιπαράθεση με το αίτημα που είχε καταθέσει ο Εισαγγελέας. Η δίκη διεξήχθη σε έντονο και […]

Default avatar

Guest Author

28 Μαρτίου, 2017

Mετά από απόφαση του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Πατρών, ο 24χρονος οδηγός που οδήγησε στο θάνατο τρεις φοιτητές που επέβαιναν στο όχημα του, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια και 2 μήνες φυλάκισης. 

Το δικαστήριο έδωσε στην απόφαση ανασταλτικό περιεχόμενο, κάτι που έρχεται σε αντιπαράθεση με το αίτημα που είχε καταθέσει ο Εισαγγελέας.

Η δίκη διεξήχθη σε έντονο και ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, με μία συμβολική κίνηση να κεντρίζει όλα τα βλέμματα.

Ο πατέρας του Αντρέα, του ενός φοιτητή που πέθανε, έδειξε στον κατηγορούμενο φωτογραφία του γιου του για να θυμάται, όπως λέει ο ίδιος, ποιος ήταν.

Παράλληλα, ο πατέρας δήλωσε πως εδώ και ενάμιση χρόνο που έγινε το συμβάν, ο κατηγορούμενος δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν για να ζητήσει μία συγγνώμη από τις οικογένειες των αδικοχαμένων.

Η μητέρα της Ρεγγίνας από την άλλη, της δεύτερης φοιτήτριας που σκοτώθηκε ζήτησε σεβασμό από τον κατηγορούμενο ενώ κατηγόρησε τον συνήγορο του 24χρονου για βλάκωδη επιχειρήματα υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται ότι νεκροί είχαν ανασυρθεί από το λιμάνι της Πάτρας ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης, από την Πάτρα, η 23χρονη Ρεγγίνας Ιακ. Ζαπάντη από την Πάτρα και η 20χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη, φοιτήτρια από την Καλαμάτα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET