ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ρουβίκωνας προς φοιτητές: «Πείτε μας ποιοι καθηγητές ζητούν φακελάκια κι ανταλλάγματα»!

Η ομάδα του Ρουβίκωνα μετά τα “εγκαίνια” του νέου τους γραφείου σε αίθουσα της Φιλοσοφικής Σχολής, ξεκινάει το έργο της ζητώντας από τους φοιτητές να δώσουν ονόματα καθηγητών που ζητάνε φακελάκια ή άλλα ανταλλάγμα. Ένα ζήτημα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο, μετά ειδικά από τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών. Ειδικότερα, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, […]

Neopolis Team

17 Οκτωβρίου, 2018

Η ομάδα του Ρουβίκωνα μετά τα “εγκαίνια” του νέου τους γραφείου σε αίθουσα της Φιλοσοφικής Σχολής, ξεκινάει το έργο της ζητώντας από τους φοιτητές να δώσουν ονόματα καθηγητών που ζητάνε φακελάκια ή άλλα ανταλλάγμα.

Ένα ζήτημα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο, μετά ειδικά από τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών.

Ειδικότερα, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, κάλεσε τους φοιτητές, με ανάρτηση στο facebook, να δώσουν όσες πληροφορίες γνωρίζουν για καθηγητές που λειτουργούν παράνομα.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Θα παρακαλέσω οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που έχουν πληροφορίες για καθηγητές πανεπιστημίων που ζητάνε φακελάκια η σεξουαλικά ανταλλάγματα, να μην τις στέλνουν με μηνύματα στο φεϊσμπουκ γιατί δεν είναι ασφαλής η επικοινωνία. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλύτερα κατ’ ιδίαν επαφή με την ομάδα».

Να υπενθυμίσουμε πως την Παρασκευή, ύστερα από απαίτηση φοιτητών που εγκλώβισαν χθες το πρωί 30 καθηγητές την ώρα της συνεδριάσής τους στο κτίριο της Συγκλήτου, την Παρασκευή θα διεξαχθεί έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου, κατά της ομάδας Ρουβίκωνα.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε κινητοποίηση προχωρούν σήμερα φοιτητές, για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΜΑΚ αποκτά δική του εφαρμογή και κάνει λίγο πιο εύκολη τη ζωή των φοιτητών του!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ομάδα φοιτητών των ΕΚΠΑ-ΕΜΠ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βιολογίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET