ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 τρόποι να πάτε το στοματικό σεξ στη σχέση σας, σε άλλο επίπεδο!

Έλα, παραδέξου το. Λατρεύεις το στοματικό σεξ, τόσο να το προσφέρεις όσο και να στο προσφέρουν. Το στοματικό σεξ είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό προκαταρκτικό, είναι σεξουαλική εμπειρία που θες να τη ζεις και να την ξαναζείς. Όταν δε είσαι ερωτευμένος/η, θες να ξεζουμίζεις όσο περισσότερο γίνεται το/τη σύντροφό σου και να του/της προσφέρεις […]

Mademoisex

18 Μαΐου, 2018

Έλα, παραδέξου το. Λατρεύεις το στοματικό σεξ, τόσο να το προσφέρεις όσο και να στο προσφέρουν.

Το στοματικό σεξ είναι κάτι παραπάνω από ένα τυπικό προκαταρκτικό, είναι σεξουαλική εμπειρία που θες να τη ζεις και να την ξαναζείς. Όταν δε είσαι ερωτευμένος/η, θες να ξεζουμίζεις όσο περισσότερο γίνεται το/τη σύντροφό σου και να του/της προσφέρεις με καθε ευκαιρια, τη μέγιστη απόλαυση και ευχαρίστηση. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό από το να ασχολείσαι μαζί του/της με αυτό που τρελαίνεται περισσότερο. Το στοματικό.

Βέβαια, όσο καλά κι αν το κάνεις (ή έτσι πιστεύεις δηλαδή), πάντα θα ανακαλύπτεις νέους τρόπους να βελτιώνεις τις τεχνικές σου ή να παίρνεις πικάντικες ιδέες για να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ένα: η ευχαρίστηση του/της συντρόφου σου θα φτάνει στο ζενίθ.

Αν λοιπόν θες το στοματικό σεξ στη σχέση σας να πάει σε άλλο λέβελ, αυτοί είναι μερικοί τρόποι για να το πετύχεις:

1. Τα χέρια σου είναι το παν

Ως κοπέλα δεν πρέπει να ξεχνάς να χρησιμοποίεις τα χέρια σου για να παίξεις με το πέος του συντρόφου σου εκείνη την ώρα, ενώ ως αγόρι την κλειτορίδα της κοπέλας σου. Όπως καταλαβαίνεις τα άκρα σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα προκαταρκτικά. Χρειάζεται πρακτική και διαρκής προσπάθεια, ώστε να αναπτύξεις πλήρως τη δεξιοτεχνία των χεριών σου και να τα κάνεις μέρος του μεγάλου παιχνιδιού του στοματικού.

2. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στο πέος του/αιδοίο της

Ναι, προφανώς και η προσοχή σου πρέπει να είναι κατά βάση εκεί, αλλά όχι αποκλειστικά εκεί. Χρειάζονται παραπάνω από ένα ερεθίσματα, ώστε να κατακλυστεί κανείς από ηδονή και να έρθει τελικά σε οργασμό. Άγγιζε, δάγκωνε και φίλα εξίσου κι άλλα σημεία του σώματός του/της και θα δεις ότι θα πλημμυριστεί από ανατριχίλα και ευχαρίστηση.

3. Η οπτική επαφή είναι σημαντική

«The eyes chico, they never lie» είπε ο υπέροχος Al Pacino και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή μας. Το να διατηρείς οπτική επαφή με τον/τη σύντροφό σου στη διάρκεια του στοματικού σεξ είναι απίστευτα σημαντικό. Με τα μάτια σου μπορείς να εκφράσεις πόσο σου αρέσει αυτό που κάνεις, πόσο το απολαμβάνεις, πόσο γουστάρεις και εννοείται πόσο ερωτευμένος/η είσαι. Το βλέμμα από μόνο του είναι απίστευτα κ@υλωτικό.

4. Τι λες για λίγο λιπαντικό;

Το λιπαντικό δεν κάνει μόνο για να διευκολύνει τη διείσδυση σε περίπτωση που υπάρχει ξηρασία εκεί κάτω ή για να μειώσει την πιθανότητα του πόνου. Το λιπαντικό είναι ένα ιδανικό προϊόν με πολλές ιδιότητες που αν δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι για μία φορά, μετά απλά θα το κάνει συνέχεια. Είναι ένα βοήθημα εξαιρετικά χρήσιμο που οδηγεί προοδευτικά στην κορύφωση και κατά συνέπεια στον οργασμό.

5. Ή κάτι σε φαγητό;

Φαντάζομαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις για την ένταξη του φαγητού στο σεξ. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν, αλλά αν δεν το έχεις κάνει, σπεύσε γιατί είναι μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία. Οι δύο αγάπες σε αυτή τη ζωή που δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί με τίποτα, το σεξ και το φαγητό, ενώνονται και ο συνδυασμός τους είναι δολοφονικός. Λίγη ζεστή σοκολάτα, λίγη σαντιγί, λίγα φρούτα αρκούν για να δεις το στοματικό με άλλο μάτι.

6. Μίλα του/της βρώμικα

Το προφανές και μη εξαιρετέο που όμως λίγοι έχουν τα κότσια και κάνουν πραγματικότητα. Τα προστυχόλογα πάνω στο σεξ είναι ενός είδους ταμπού ακόμη νομίζω. Πολλοί προτιμούν να παραμένουν σιωπηλοί ή τουλάχιστον να περιορίζονται σε μουγκρητά και μικροκραυγές. Παιδιά, είναι υπέροχα τα προστυχόλογα πάνω στο σεξ. Εντάξει, μην ξεφτιλίσει κιόλας ο ένας τον άλλο, αλλά λίγα πιπεράτα λόγια θα κάνουν τη διαφορά.

7. Χρησιμοποίησε και κανά sex toy

Αν δεν έχεις, να πας να πάρεις. Όπως είπαμε και εδώ, υπάρχουν πολλά διαφορετικά sex toys που ενδείκνυνται για πρωτάρηδες. Τα σεξουαλικά βοηθήματα είναι υπέροχα και έχουν την ικανότητα να υποβοηθούν τη διαδικασία του σεξ όσο και των προκαταρκτικών. Αν θες να προσφέρεις ένα ανεπανάληπτο στοματικό σεξ στην κοπέλα σου, η συμβολή ενός δονητή θα είναι καταλυτική. Αν από την άλλη, θες να πας σε άλλο επίπεδο το στοματικό που κάνεις στο αγόρι σου, κάποιο σεξουαλικό βοήθημα για τα… μπαλάκια του θα τον ξετρελάνει.

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET