ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

To πρώτο σου sex toy; 8 ιδανικές επιλογές για να διαλέξεις και να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση!

Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν κάποιο σεξουαλικό βοήθημα, μετά από αυτό το άρθρο θα δεις ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να επιλέξεις κάποιο για να κάνεις μία πρώτη δοκιμή. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν όλα τα γούστα είτε επισκεφτείς κάποιο sex shop είτε ψάξεις στο διαδίκτυο. Προς Θεού όμως, μην κάνεις […]

Neopolis Team

11 Μαΐου, 2018

Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν κάποιο σεξουαλικό βοήθημα, μετά από αυτό το άρθρο θα δεις ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να επιλέξεις κάποιο για να κάνεις μία πρώτη δοκιμή. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν όλα τα γούστα είτε επισκεφτείς κάποιο sex shop είτε ψάξεις στο διαδίκτυο. Προς Θεού όμως, μην κάνεις το λάθος να ξεκινήσεις με sex toys που έχει πάρει το μάτι σου να χρησιμοποιούνται σε κάποια τσόντα. Αυτά τα πράγματα είναι για αργότερα, αφού δηλαδή έχεις αποκτήσει μία εμπειρία πάνω στο θέμα.

Υπάρχουν sex toys που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνος/η σου ή μαζί με το/τη σύντροφό σου. Αυτό δεν έχει τόσο σημασία όσο το να έχεις ανοιχτό μυαλό και να είσαι πρόθυμος/η να πειραματιστείς με διαφορετικά πράγματα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να εντοπίσεις τι σε ευχαριστεί και κάνει τη σεξουαλική σου ζωή ακόμα καλύτερη και πιο απολαυστική.

Αν λοιπόν κατατάσσεσαι στους αρχάριους, αυτά είναι κάποια από τα sex toys που θεωρούνται ιδανικά για πρώτη επιλογή:

#1 Χειροπέδες

Ξεκινάμε με κάτι «ελαφρύ» κι όσο η λίστα θα μακραίνει, τόσο πιο kinky προτάσεις θα βρίσκεις.

Οι χειροπέδες αποτελούν ένα από τα πλέον κλασικά ερωτικά αξεσουάρ που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια στο σεξ. Θα τις βρεις σε διάφορα χρώματα, σκέτες ή με γουνάκι ή ακόμα και δερμάτινες, που δένουν είτε τα χέρια είτε τα πόδια είτε όλα τα άκρα, πάνω-κάτω. Είναι ένα αξεσουάρ που αρέσει στους περισσότερους, ειδικά σ’ εκείνους που απολαμβάνουν την υποταγή στο κρεβάτι. Μη χάσετε τα κλειδιά μονάχα γιατί… χαθήκατε!

#2 Μαστίγιο

Ακόμη ένα αγαπημένο αξεσουάρ που προτιμάται από αρκετά ζευγάρια. Το καλό με αυτό είναι ότι δε χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσεις ένα, αν σκεφτείς ότι ήδη πολλά από τα πράγματα που έχεις στο σπίτι σου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαστίγιο. Η ζώνη του παντελονιού σου είναι το πιο κοινό από αυτά. Anyways, ένα μαστίγιο δερμάτινο έχει άλλη χάρη όσο και να το κάνεις.

#3 Κολάρο

Μία ακόμη επιλογή για πρωτάρηδες είναι το κολάρο. Είναι αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις, ένα αξεσουάρ δηλαδή που δένεται γύρω από το λαιμό του άντρα ή της γυναίκας. Στην άκρη του υπάρχει ένα κρίκος από τον οποίο μπορείς να περάσεις ένα σκοινί και να τον/την κάνεις να σε ακολουθεί γονατιστός/ή. Είναι ένα αξεσουάρ που περιγράφει την κυριαρχία του ενός πάνω στον άλλο. Θα φανεί ποιος έχει το πάνω χέρι σ’ αυτήν τη σχέση!

#4 Φίμωτρο

Χρήσιμο αξεσουάρ, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε πολύ να κάνουμε το/τη σύντροφό μας να πάψει να μιλάει . Πρόκειται για ένα sex toy που όπως το κολάρο, ανήκει στην κατηγορία των αξεσουάρ BDSM, εκείνων δηλαδή που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις κυριαρχικού – υποτακτικού. Το φίμωτρο δένει γύρω από το στόμα και κάνει το/τη σύντροφό σου ανήμπορο/η, από την άποψη ότι δε θα μπορέσει να αρθρώσει κουβέντα ή κραυγή όσο εσύ τον/την κάνεις… ό,τι θέλεις!

#5 Δαχτυλίδι πέους

Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι το οποίο φοριέται στο πέος και… δονείται. Οι δονήσεις είναι ισχυρές και άκρως διεγερτικές με αποτέλεσμα να προσφέρουν την υπέρτατη απόλαυση στον άνδρα. Το δαχτυλίδι είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα προκαταρκτικά, ώστε να ερεθίσει δηλαδή τον άντρα όσο και προς το τέλος, αφού αν έχει ήδη διεισδύσει και είναι έτοιμος να ολοκληρώσεις, με τις δονήσεις του δαχτυλιδιού η κορύφωση θα έρθει αμέσως.

#6 Μπαλάκια αιδοίου

Μιλάμε για τα ερωτικά μπαλάκια που εισέρχονται στο εσωτερικό του κόλπου και προσφέρουν έντονες δονήσεις στη γυναίκα, ακόμα κι όταν περπατάει, κινείται ή κάνει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τα φοράει οπουδήποτε, αν και εμείς βέβαια δε θα προτείναμε να τα έχει μαζί της στη σχολή ή τη δουλειά (λίγο έλεος κάπου). Επιπλέον, με το κορδόνι που διαθέτουν, η είσοδος και η έξοδός τους είναι ιδιαίτερα εύκολες.

#7 Στραπόν

Το στραπόν είναι ένα ομοίωμα του πέους. Είναι ιδανικό για άνδρες, για γυναίκες αλλά και για ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν. Είναι μία ζώνη η οποία προσαρμόζεται εύκολα και στο μπροστινό μέρος υπάρχει το ομοίωμα. Διατίθεται σε πολλά μεγέθη (αναλόγως με τις ορέξεις σας) και είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό, μιας και σε πολλές περιπτώσεις έχει φλέβες αλλά και επιφάνεια που μοιάζει πολύ με το πραγματικό πέος. Άντε και καλή χρήση!

#8 Δονητής

Ίσως το πιο κοινό sex toy που υπάρχει και αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο από τα υπόλοιπα βέβαια. Οι δονητές είναι πολλών ειδών (βλ. σιλικόνης- τζελ, σημείου G, μασάζ, σετ δονητών) και οι δυνατότητες του καθενός διαφέρουν. Είναι έτσι κατασκευασμένοι ώστε να παρέχουν πολλαπλά προγράμματα λειτουργίας και διαφορετικά επίπεδα δόνησης. Σε συνδυασμό με ένα καλό λιπαντικό, η απόλαυση που προσφέρει ένας δονητής είναι μοναδική.


Ελπίζουμε οι προτάσεις μας να σας άρεσαν και να τις εντάξετε γρήγορα στη σεξουαλική σας ζωή.

Όπως κι αν έχει, μην ξεχνάτε ότι στο σεξ δεν χωρούν ντροπές, ανασφάλειες και ταμπού. Ο πειραματισμός και η καλή διάθεση πάντα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα και οδηγούν στο ζενίθ τη σεξουαλική σας επιθυμία και απόλαυση.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET