ΕΛΛΑΔΑ

Τι γίνεται με τις μπάρες στο Μετρό; Γιατί δεν έχουν μπει ακόμη σε λειτουργία;

Το θέμα των μπαρών στους σταθμούς του μετρό εξακολουθεί να αναβάλλεται από μήνα σε μήνα, παρά το γεγονός πως οι ίδιες οι μπάρες είναι ουσιαστικά έτοιμες για λειτουργία. Από τον περασμένο Νοέμβρη, όπου ο υπουργός κ. Σπίρτζης είχε ανακοινώσει την ετοιμότητά τους, έχουμε φτάσει τέλη Γενάρη και ο κόσμος συνεχίζει να επιβιβάζεται στα ΜΜΜ χωρίς […]

Neopolis Team

17 Ιανουαρίου, 2018

Το θέμα των μπαρών στους σταθμούς του μετρό εξακολουθεί να αναβάλλεται από μήνα σε μήνα, παρά το γεγονός πως οι ίδιες οι μπάρες είναι ουσιαστικά έτοιμες για λειτουργία.

Από τον περασμένο Νοέμβρη, όπου ο υπουργός κ. Σπίρτζης είχε ανακοινώσει την ετοιμότητά τους, έχουμε φτάσει τέλη Γενάρη και ο κόσμος συνεχίζει να επιβιβάζεται στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο και με άφαντους πλέον ελεγκτές. Το μόνο που μένει είναι η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών για το πότε θα τεθούν τα μηχανήματα σε λειτουργία, ωστόσο το ίδιο απαντά πως: «Όταν το υπουργείο έχει ένα επίσημο χρονοδιάγραμμα το ανακοινώνει επισήμως», χωρίς να δίνει δηλαδή κάποια ουσιαστική απάντηση.

Στην καθυστέρηση ωστόσο αυτή, φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο και ο φόβος που υπάρχει τυχών βανδαλισμών των μηχανημάτων, πράγμα που ήδη έχει συμβεί σε κάποιους σταθμούς.

Επιπλέον, με την έκδοση νέων εισιτηρίων παρουσιάζεται ένα ακόμη πρόβλημα, το οποίο αφορά όσους δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο. Όσοι λοιπόν δε διαθέτουν προσωποποιημένη κάρτα, δεν μπορούν να αγοράσουν το μισό εισιτήριο από το αυτόματο μηχάνημα, αλλά πρέπει να σταθούν στα εκδοτήρια, δείχνοντας κάθε φορά το πάσο (φοιτητές) ή την ταυτότητα (ηλικιωμένοι, ανήλικοι), πράγμα που μέχρι πρότινος το έκαναν όταν γινόταν έλεγχος στα λεωφορεία ή στα μετρό.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET