ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 ενδιαφέρουσες πληροφορίες που (μάλλον) δεν ήξερες για το σπέρμα!

Κατά καιρούς, στο Neopolis έχουμε γράψει για κάθε τι που αφορά μία γυναίκα. Έχουμε αναφέρει τις πληροφορίες που κάθε 20χρονη πρέπει να ξέρει για το στήθος της , τα είδη οργασμών που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα, όπως και το τι φανερώνει το στοματικό σεξ που κάνει μία γυναίκα για την προσωπικότητά της και πολλά […]

Neopolis Team

2 Φεβρουαρίου, 2018

Κατά καιρούς, στο Neopolis έχουμε γράψει για κάθε τι που αφορά μία γυναίκα. Έχουμε αναφέρει τις πληροφορίες που κάθε 20χρονη πρέπει να ξέρει για το στήθος της , τα είδη οργασμών που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα, όπως και το τι φανερώνει το στοματικό σεξ που κάνει μία γυναίκα για την προσωπικότητά της και πολλά άλλα ακόμη.

Ε, καιρός είναι να ασχοληθούμε λιγάκι και με το αντρικό κοινό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγνοούμε σχετικά με την αντρική φύση και ποιος καλύτερος τρόπος να διεισδύσουμε σ’ αυτή, ξεκινώντας από οτιδήποτε αφορά το σπέρμα.

Το σπέρμα μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι επίσης θαυματουργό κι οι παρακάτω πληροφορίες που πιθανώς αγνοούσες, μπορούν να στο επιβεβαιώσουν:

#1 Η γεύση του έχει να κάνει με τις διατροφικές επιλογές του άντρα

Το ίδιο ισχύει και για τα κολπικά υγρά μίας γυναίκας βέβαια. Η διατροφή είναι σημαντικός παράγοντας για το ποια θα είναι κάθε φορά η γεύση των υγρών μίας γυναίκας και του σπέρματος ενός άντρα. Ένας άντρας που γυμνάζεται τακτικά και τρέφεται με φρούτα και λαχανικά, προφανώς θα έχει καλύτερη γεύση από έναν άντρα που δεν προσέχει τι τρώει.

#2 Μπορεί να ζήσει έως και 5 μέρες μέσα σε έναν γυναικείο κόλπο

Κατά μέσο όρο, το σπέρμα δε μένει παρά το πολύ 1-2 ημέρες μέσα σ’ έναν γυναικείο κόλπο, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εάν η οξύτητα του γυναικείου κόλπου βρίσκεται σε σωστή ισορροπία, μπορεί να φιλοξενήσει το σπέρμα ενός άντρα έως και για 5 ολόκληρες μέρες.

#3 Οι άντρες ποτέ δεν σταματούν να παράγουν σπέρμα

Σε αντίθεση με τις γυναίκες που από μία ηλικία και μετά περνούν στην εμμηνόπαυση και δεν παράγουν πλέον ωάρια, οι άντρες εξακολουθούν να είναι καρπεροί. Εξού και το γεγονός ότι οι άντρες δεν είναι αδύνατο να τεκνοποιούν ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία.

#4 Υπάρχουν γυναίκες αλλεργικές στο σπέρμα

Για την ακρίβεια έχουν μία παραπάνω ευαισθησία στο σπέρμα. Αυτή η ευαισθησία μπορεί να προκαλέσει σε μία γυναίκα, φαγούρα, οίδημα, ακόμη και κάψιμο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Επομένως, αν το ακούσεις αυτό ποτέ από κάποια παρτενέρ σου, δεν είναι ότι σου το λέει για πλάκα επειδή δε σε γουστάρει, αλλά επειδή το σώμα της κατά κάποιον τρόπο αντιδρά στο σπέρμα σου. Μία επίσκεψη στο γιατρό θα τα φανερώσει όλα και θα λυθεί το πρόβλημα.

#5 Το σπέρμα μπορεί να καταπολεμήσει την κατάθλιψη

Κι όμως ισχύει! Το σπέρμα περιέχει διάφορες χημικές ενώσεις που ανακουφίζουν τον ψυχικό πόνο. Το σπέρμα λειτουργεί σαν ελιξίριο χαράς για έναν άνθρωπο που πάσχει από κατάθλιψη, μιας και περιέχει κορτιζόλη, μελετονίνη, σεροτονίνη και προλακτίνη, γνωστές και ως ουσίες της χαράς.

#6 Η συχνή εκσπερμάτιση βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος

Σ’ αυτό ειδικά, οι άντρες δεν έχουν πρόβλημα. Ακόμη κι αν δεν έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή για κάποιο διάστημα, έχουν τη δυνατότητα του αυνανισμού, οπότε και ξεδίνουν. Ισχύει λοιπόν ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται και εκσπερματίζει ένας άντρας, τόσο το καλύτερο για την υγεία και την ποιότητα του σπέρματός του.

#7 Η παχυσαρκία μειώνει την ποιότητα και ποσότητα του σπέρματος

Τι λέγαμε για τη διατροφή; Είναι πάρα πολύ σημαντικό να τρέφεται σωστά ένας άντρας προκειμένου να διατηρεί την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα του σπέρματός του σε καλά επίπεδα. Η παχυσαρκία δυσχεραίνει αυτό το έργο. Το σπέρμα ενός άντρα που τρέφεται σωστά έχει σίγουρα περισσότερη «δυναμική» από το σπέρμα κάποιου άλλου που δεν προσέχει τι τρώει.

(+1) Οι Βρετανοί κατάσκοποι χρησιμοποιούσαν σπέρμα στον Α’ Π.Π. για αόρατο μελάνι

Σοβαρά τώρα.

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET