ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι τα 10 διαφορετικά είδη οργασμών που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα | Εσύ πόσους από αυτούς έχεις βιώσει;

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η μέση ηλικία στην οποία κάθε γυναίκα έρχεται για πρώτη φορά σε οργασμό είναι μεταξύ 18-24 ετών. Σύμφωνα με μία έρευνα της εταιρείας sex toys, Adam & Eve, το 45% των γυναικών βίωσαν τον πρώτο τους οργασμό μεταξύ 18-24 ετών, ενώ το υπόλοιπο 43% νωρίτερα από την ηλικία των 18. […]

Neopolis Team

28 Μαρτίου, 2017

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η μέση ηλικία στην οποία κάθε γυναίκα έρχεται για πρώτη φορά σε οργασμό είναι μεταξύ 18-24 ετών. Σύμφωνα με μία έρευνα της εταιρείας sex toys, Adam & Eve, το 45% των γυναικών βίωσαν τον πρώτο τους οργασμό μεταξύ 18-24 ετών, ενώ το υπόλοιπο 43% νωρίτερα από την ηλικία των 18.

Η αλήθεια είναι πως οι τύποι των οργασμών που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα είναι διάφορων κατηγοριών. Εσύ πόσους από τους παρακάτω έχεις βιώσει προσωπικά;

#1 Κολπικός

Πρόκειται ίσως για τον πιο κοινό οργασμό. Ενώ στον κολπικό οργασμό νιώθεις λιγότερη ένταση από ό,τι στους άλλους, βιώνεις ένα βαθύτερο αίσθημα απόλαυσης και σύνδεσης με τον σύντροφό σου, ειδικά όταν ο οργασμός επέρχεται στην καταλληλότερη στάση.


#2 Στοματικός

Όσο κουλό κι αν σου φαίνεται εκ πρώτης, μπορείς δυνητικά να βιώσεις οργασμό μόνο και μόνο από ένα φιλί. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο ευαίσθητα είναι στα ερεθίσματα, η γλώσσα και το στόμα σου.


#3 Πρωκτικός

Το πρωκτικό σεξ δεν είναι για όλους. Αλλά όπως ο κολπικός ή ο κλειτοριδικός οργασμός, έτσι κι ο πρωκτικός προσφέρει ένα διαφορετικό είδος απόλαυσης σε όσους το προτιμούν. Φυσικά χρειάζεται πολύ καλός σχεδιασμός πριν επιδιωχθεί, ειδικά από μέρους των γυναικών.


#4 Κλειτοριδικός

Με 8.000 νευρικές απολήξεις στη γύρω περιοχή, δεν εκπλησσόμαστε που είναι ο πιο δυνατός οργασμός όλων. Για πολλές γυναίκες και μόνο η ενασχόληση με την κλειτορίδα, αρκεί για να φτάσουν σε οργασμό. Ενώ, άλλες χρειάζονται και κολπική διείσδυση.


#5 Στο σημείο G

Παρόμοιος με τον κολπικό οργασμό, σ’ αυτήν τη φάση πρέπει να βρει κανείς το σημείο G που για πολλούς είναι μία δύσκολη αποστολή. Μύθος ή όχι, δεν μένει παρά να δοκιμάσεις να το αναζητήσεις.


#6 Συνδυασμός κολπικού – κλειτοριδικού

Για μερικές γυναίκες αυτός είναι ο απολαυστικότερος συνδυασμός όλων. Το 2 σε 1 πάντα είναι καλύτερο άλλωστε!


#7 Στο σημείο U

Με το U να αναφέρεται στην ουρήθρα. Από την στιγμή που η ουρήθρα βρίσκεται στο μέσο της κλειτορίδας, η ενασχόληση με αυτή μπορεί να οδηγήσει σε έναν υπέροχο κλειτοριδικό οργασμό.


#8 Πνευματικός

Δεν είναι παράξενο το γεγονός ότι πρώτα είναι αναγκαίο να σε κερδίσει κάποιος εγκεφαλικά κι ύστερα σωματικά. Αν φτάσεις στο υπέρτατο σημείο να βιώνεις οργασμό και μόνο δια του μυαλού, θα είσαι θεά!


#9 Στις ρώγες

Κι όμως είναι πιθανό να φτάσει μία γυναίκα στην κορύφωση μόνο και μόνο από τον ερεθισμό στις ρώγες. Είναι σπάνιο βέβαια κι εδώ είναι αναγκαία η απόλυτη προσοχή του συντρόφου σου, αλλά όντως ορισμένες φορές συμβαίνει.


#10 Σε άλλα τυχαία σημεία του σώματος

Ακόμη και σε περιοχές όπως τα αυτιά, ο λαιμός, τα πόδια. Παντού υπάρχουν άλλωστε τα ερεθίσματα. Η σεξουαλικότητα της γυναίκας είναι τέτοια που μπορεί να έχεις όσους τύπους οργασμών θέλει.

 

OUR20s

DIGITAL

Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι αν κάνεις δώρο παπούτσια στο ταίρι σου, θα χωρίσετε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET