ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Ο τρελός που το… τερμάτισε. Γουστάρει να βλέπει τη φάτσα του δίπλα σε διάσημους!

Ο Robert Van Impe, γνωστός κι ως Average Rob, είναι ένας Βέλγος «digital καλλιτέχνης» και κωμικός, που εργάζεται ως δημοσιογράφος στο βελγικό περιοδικό Humo. Απ’ ό,τι φαίνεται ωστόσο, θεωρεί την καθημερινότητα του βαρετή κι ο απλός κόσμος που συναναστρέφεται δεν τον καλύπτει, με αποτέλεσμα να ψάχνεται για κάτι πιο …συναρπαστικό. Για παράδειγμα, όλα θα έμοιαζαν […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

16 Οκτωβρίου, 2017

Ο Robert Van Impe, γνωστός κι ως Average Rob, είναι ένας Βέλγος «digital καλλιτέχνης» και κωμικός, που εργάζεται ως δημοσιογράφος στο βελγικό περιοδικό Humo.

Απ’ ό,τι φαίνεται ωστόσο, θεωρεί την καθημερινότητα του βαρετή κι ο απλός κόσμος που συναναστρέφεται δεν τον καλύπτει, με αποτέλεσμα να ψάχνεται για κάτι πιο …συναρπαστικό. Για παράδειγμα, όλα θα έμοιαζαν διαφορετικά αν μοιραζόταν την καθημερινότητά του με ανθρώπους του θεάματος και της πολιτικής σκηνής!

Έλα όμως, που δεν είναι και τόσο εύκολο να πιάσεις φιλίες με τους αστέρες του Χόλιγουντ. Ή μήπως όχι; Μήπως αυτό ισχύει για εμάς τους …κοινούς θνητούς κι όχι για τον μεγάλο Robert;

Το αδιαμφισβήτητο που λέτε ταλέντο του στο Photoshop, του δίνει τη δυνατότητα (ή την ψευδαίσθηση έστω) να αράζει την πέτσα του με γνωστά άτομα και να μπαίνει στην καθημερινότητα τους με το έτσι θέλω! Δεν ξέρω κατά πόσο σπάζονται οι ίδιοι, εμάς πάντως μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου τόσο με τις ικανότητές του, όσο και με τη φαντασία του.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στο ίντερνετ:

#1 

#2 

#3

#4 

#5 

#6

#7

#8

#9

#10

#11 

#12 

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET