ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πανεπιστημιούπολη: Λεωφορείο γεμάτο φοιτητές έβγαλε καπνούς προκαλώντας πανικό!

Δε θα ρισκάρουμε και τη σωματική μας ακεραιότητα για μια διάλεξη.

Neopolis Team

9 Νοεμβρίου, 2021

Θα λέγαμε «a typical day ενός φοιτητή», ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε ώρες στις στάσεις και να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τιγκαρισμένα λεωφορεία, αλλά το να βρισκόμαστε σε αυτά όσο βγάζουν καπνούς και μοιάζουν έτοιμα να εκραγούν, δεν το λες και καθημερινή εμπειρία.

Να όμως που το έζησαν κι αυτό όσοι πήραν σήμερα το πρωί το Ε90 (οι οποίοι στην πλειονότητά τους ήταν φοιτητές), μιας και ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα θεματάκια που έχουμε σαν χώρα, είναι και τα παλαιάς γενιάς ΜΜΜ που κάθε τους διαδρομή είναι σαν τελευταία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα σε πάνε στον προορισμό σου ή κάπου στα μέσα θα τα «φτύσουν»…

Βέβαια, παρότι το να μένουν στο δρόμο ή να φρακάρουν οι πόρτες και να μας εγκλωβίζουν μέσα είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο που δε μας προκαλεί εντύπωση, εδώ το πράγμα έγινε πιο επικίνδυνο. Όπως σημειώνεται λοιπόν, το λεωφορείο που κάνει τη διαδρομή Πειραιάς – Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, γύρω στις 8:30 το πρωί άρχισε να βγάζει υδρατμούς από τη μηχανή, με τους επιβάτες να νομίζουν ότι ξέσπασε φωτιά και να πανικοβάλλονται. Οι περισσότεροι όπως είπαμε ήταν φοιτητές, ωστόσο ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα και το όχημα εκκενώθηκε εγκαίρως.

Μάλιστα, ο ΟΣΥ έβγαλε σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για fake news κι ενημερώνοντας τους πολίτες πως δεν ήταν φωτιά αυτό που είδαν το πρωί όσοι επέβαιναν στο Ε90, αλλά απλός καπνός που προκλήθηκε από βλάβη. Οκ, τώρα μπορούμε να ησυχάσουμε.

Παρακάτω και η ανακοίνωση:

«Η Ο.ΣΥ.Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά είδηση που μεταδόθηκε και αφορά σε περιστατικό φωτιάς σε λεωφορείο, σήμερα το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη.

Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν μια βλάβη στο κολάρο νερού, η οποία δημιούργησε ατμούς και επιδιορθώθηκε επί τόπου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτελεί κανονικά τα δρομολόγια του.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το θέμα οφείλεται σε παρανόηση και όχι σε διασπορά πλαστών ειδήσεων».

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET