ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδέζα τουρίστρια υιοθέτησε κακοποιημένο σκυλάκι που βρήκε στις διακοπές της, στην Κρήτη!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη και ενώ η Kiara Ijzendoorn οδηγούσε με τους δικούς της σε έναν δρόμο του νησιού, βρήκε ένα σκυλάκι ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου και κατευθείαν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού το σκυλάκι μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. «Το πόδι του ήταν εντελώς παράλυτο. Είχε ένα μεγάλο εξόγκωμα στη ράχη, το […]

Default avatar

Guest Author

15 Σεπτεμβρίου, 2016

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη και ενώ η Kiara Ijzendoorn οδηγούσε με τους δικούς της σε έναν δρόμο του νησιού, βρήκε ένα σκυλάκι ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου και κατευθείαν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού το σκυλάκι μετά βίας μπορούσε να περπατήσει.

woman-finds-dog-broken-spine-greece-6

«Το πόδι του ήταν εντελώς παράλυτο. Είχε ένα μεγάλο εξόγκωμα στη ράχη, το οποίο τελικά ήταν από την σπασμένη σπονδυλική του στήλη», αναφέρει η Kiara στον ιστότοπο The Dodo. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο σκύλος ήταν εγκαταλελειμμένος και ζούσε μόνος του σε ένα κοντινό, έρημο αχυρώνα.

Η Kiara άρχισε να επισκέπτεται καθημερινά το σκυλάκι στον αχυρώνα και παρά τα τραύματα του, το σκυλάκι ήταν πάρα πολύ χαρούμενο κάθε φορά που την έβλεπε.

woman-finds-dog-broken-spine-greece-5

Σύμφωνα με το Bored Panda, η Kiara αγάπησε τόσο πολύ το σκυλάκι και έτσι πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Το μετέφερε σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων όπου το εξέτασε κτηνίατρος και τελικά το υιοθέτησε επίσημα. Δυστυχώς, ο κτηνίατρος αποφάνθηκε ότι ο σκύλος είχε υποστεί κακοποίηση. Γι’ αυτό και το νέο του αφεντικό, αποφάσισε να το ονομάσει «Φως» λόγω της ελληνικής σημασίας της λέξης, προκειμένου να έχει ένα λαμπρό και φωτεινό μέλλον.

Εν τέλει η Kiara μαζί με την οικογένειά της, επέστρεψαν πίσω στην Ολλανδία παίρνοντας μαζί και το νέο τους αγαπημένο κατοικίδιο. Ακόμα κι αν ο/η Fos εξακολουθεί να φοβάται τις γάτες και τους ηλικιωμένους ανθρώπους, είναι πολύ καλύτερα και γεμάτος/η αισιοδοξία αναρρώνει σιγά σιγά από τον τραυματισμό του στη σπονδυλική στήλη.

woman-finds-dog-broken-spine-greece-1

Η Kiara λοιπόν απέκτησε ένα νέο κολλητό φίλο, ενώ ο/η Fos λάμπει από ευτυχία! 

woman-finds-dog-broken-spine-greece-2

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET