Είναι viral

Μεθυσμένος οδηγός έβαλε τον σκύλο του στο τιμόνι, για να γλιτώσει το πρόστιμο! 

Δεν έπεισε κανέναν!

Εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, να σου άλλη μία είδηση που σε διαβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι δεν έχεις δει τίποτα!

Τι συνέβη; Ένας μεθυσμένος οδηγός, για να ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών του όταν η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο, ισχυρίστηκε πως δεν οδηγούσε αυτός αλλά το… σκυλί του. Δεν έπεισες κανέναν μπρο. 

To απίθανο περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο 13 Μαΐου, όπου ο εν λόγω τύπος από το Springfield του Colorado πιάστηκε να οδηγάει και φέσι και πάνω από το επιτρεπτό όριο ταχύτητας – ένα combo που θα μπορούσε να καταλήξει πολύ άσχημα. Όταν η αστυνομία αντιλήφθηκε την επικίνδυνη οδήγησή του, ακολούθησε το αυτοκίνητο με σκοπό να το σταματήσει για έλεγχο και να προχωρήσει στις ανάλογες κυρώσεις.

Οι αστυνομικοί τότε έγιναν μάρτυρες μίας εναλλακτικής σκηνής sci-fi ταινίας, ή αλλιώς, μιας σφετεριστικής ανταλλαγής θέσεων (Πάολα Μπράτσο αλήθειας)! Ουσιαστικά, τον πέτυχαν την ώρα που προσπαθούσε να αλλάξει θέσεις με τον σκύλο του, για να ρίξει το φταίξιμο σ’ αυτόν!

Και τι είναι ρε μπρο η κλήση για να ρίξεις το φταίξιμο στο σκύλο σου; Κλ@νιά;;;

Η παράνοια δεν σταματάει εκεί, αφού ο οδηγός επέμενε και εξηγούσε με ζήλο στις αρχές ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος και πως την κλήση έπρεπε να τη φάει το σκυλί. «Κύριε αστυνόμε, δεν έφταιγα. Πού να ‘ξερα εγώ ότι είχε πιει το σκυλί;», φαίνεται να έδωσε σαν δικαιολογία ο τύπος και απορούμε πώς δεν πείστηκαν οι αστυνομικοί του Colorado!

Τα σημάδια μέθης ήταν ολοφάνερα όπως καταλαβαίνετε, αλλά για τα τυπικά του ζητήθηκε να περπατήσει σε ευθεία γραμμή, όπου αποφάσισε να το βάλει στα πόδια, χωρίς να καταφέρει να κάνει ούτε λίγα μέτρα.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή, με τις κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση κατά της αρχής και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας να τον βαραίνουν. Κι αναρωτιόμαστε εμείς: με τη λανθασμένη επίρριψη ευθυνών τι γίνεται;;; #JusticeForTheDog!

Η αστυνομία ενημέρωσε μέσω facebook, πως «Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση», και ότι προς το παρόν φροντίζεται από γνωστό πρόσωπο του οδηγού, όσο εκείνος θα εκτίει την ποινή του στη φυλακή!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET