fbpx

Ο Τζέισον Μομόα ξύρισε το μούσι του μετά από 7 χρόνια και θέλουμε τον Καλ Ντρόγκο μας πίσω!


Τι μας βρήκε Παναΐα μου; Ήρθε το τέλος του κόσμου;

Πώς αλλιώς να δικαιολογήσω το γεγονός ότι ο  Jason Momoa, το μαναράκι μας, ο ήλιος και τα αστέρια μας, ξύρισε τη μουσάάάρα του (μετά συγχωρήσεως); Τον γνωρίσαμε ως Καλ Ντρόγκο στo Game of Thrones, τον γουσταρίσαμε από την πρώτη στιγμή, τον αγαπήσαμε τόσο που μέχρι τα Ντοθράκι θα μαθαίναμε για παρτη του και τώρα πάει και ξυρίζει το μούσι του, πού να πάρει η ευχή!

Το αγόρι μας εξακολουθεί να είναι κουκλάκι ζωγραφιστό βεβαίως – βεβαίως, αλλά όπως και να το κάνεις, τη λες και παράτολμη την κίνησή του, γιατί από το πρωί οι θαυμάστριες έχουν βάλει μαύρες πλερέζες από τη θλίψη.

Είχε όμως τους λόγους του να το κάνει αυτό, τους οποίους και εξήγησε σ’ ένα σχετικό βίντεο που έβγαλε στη μέση της ερήμου (why not?!) και ανέβασε στους λογαριασμούς του.

Αφού αποχαιρέτησε τόσο τον Καλ Ντρόγκο όσο και τον Άκουαμαν μπροστά στην κάμερα, ξύρισε το μούσι του για έναν πολύ καλό σκοπό.

Για το περιβάλλον το έκανε, κυρίες και κύριοι. Τον έπιασε η οικολογική του συνείδηση και για να προωθήσει μία νέα σειρά κονσερβοποιημένου νερού που είναι 100% ανακυκλώσιμη, αποφάσισε να προβεί σ’ αυτήν την απονενοημένη πράξη. Είχε βλέπεις να ξυριστεί εδώ και 7 χρόνια (!) και έτσι όπως το έκανε μπαμ και κάτω, ήταν φυσικό και επόμενο να συζητηθεί.

Μετά από ξυρισματάκι του λοιπόν, το αγόρι μας δείχνει κάπως έτσι…

Το τι ακολούθησε στα σχόλια βέβαια, δεν μπορείς να φανταστείς. Ο κακός χαμός.

Άλλοι σχολίασαν ότι μοιάζει με πατάτα, άλλοι ότι δείχνει 20 χρόνια νεότερος, άλλοι ότι όλα πάνε στραβά σε τούτον τον κόσμο και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος του γυναικείου πληθυσμού σοκαρίστηκε.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Και πάλι ωραίο είναι το αγόρι μας. Και μπράβο του που αυτή η ενέργεια δεν πάει στράφι, αλλά έχει έναν αισιόδοξο σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το πώς το πλαστικό «σκοτώνει» τον πλανήτη μας.

Εν τω μεταξύ, κάτι τους έχει πιάσει όλους τώρα τελευταία με τα μούσια τους.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του GoT, o Κιτ Χάρινγκτον, aka Τζον Σνόου κι αμέσως ξύρισε κι εκείνος τα μούσια του. Άλλος πανικός ακολουθήσε κι εκεί, αλλά εντάξει, αυτός ήταν κάπως δικαιολογημένος. Μιλάμε πλέον για το απόλυτο baby face. Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Τον κοίταζα καλά καλά και προσπαθούσα να βρω πού ακριβώς κρύβεται ο Άρχοντας Διοικητής του Τείχους κι ο badass Ταργκάρυεν που του ανήκει δικαιωματικά ο θρόνος.

Τέλος πάντων κορίτσια, εμείς θα θυμόμαστε πάντα τον μουσάτο με τα μούσκουλα Καλ Ντρόγκο, τον καλ των Ντοθράκι, αλλά και τον σέξι και μούσκεμα από τα νερά Άκουαμαν και θα δείτε που σε λίγο καιρό θα απολαμβάνουμε και πάλι το μουσάκι του.

Προς το παρόν, ας τον απολαύσουμε όπως είναι τώρα. Του πάει και του παραπάει να είναι ξυρισμένος. Δεν ξέρω αν είχες δει την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ως Κόναν ο βάρβαρος, αλλά ούτε εκεί είχε μούσια και ήταν κουκλί. Ορίστε αν δε με πιστεύεις…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET