ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει σε νέα γερμανική σειρά!

Πλώρη για διεθνή καριέρα έχει βάλει ο Αλέξης Γεωργούλης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός που αγαπήσαμε όλοι από το “Είσαι το ταίρι μου”, συμμετέχει σε γερμανική σειρά.  Πρόκειται για αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων με τίτλο “Dengler”, η οποία θα προβληθεί από το γερμανικό κανάλι ZDF. Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στο επεισόδιο, του οποίου τα […]

Neopolis Team

19 Ιανουαρίου, 2018

Πλώρη για διεθνή καριέρα έχει βάλει ο Αλέξης Γεωργούλης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός που αγαπήσαμε όλοι από το “Είσαι το ταίρι μου”, συμμετέχει σε γερμανική σειρά. 

Πρόκειται για αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων με τίτλο “Dengler”, η οποία θα προβληθεί από το γερμανικό κανάλι ZDF. Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στο επεισόδιο, του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που δημοσίευσε ο “Λακωνικός Τύπος”, κάνουν λόγο για γυρίσματα που διαδραματίζονται εντός του κάστρου, ενώ μάλιστα σε αυτό το επεισόδιο εκτός από τον Αλέξη Γεωργούλη, εμφανίζονται και μέλη θεατρικών ομάδων των Δήμων Μονεμβασιάς και Σπάρτης, όπως και κομπάρσοι από την ευρύτερη περιοχή και τη Σπάρτη.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET