ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Μια γουλιά Νύμφη είναι αρκετή για να πιστέψεις πως τίποτα δεν αποκλείεται!

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ θα σε εμπνεύσει να δεις τη μαγεία που κρύβεται γύρω σου!

Καμιά φορά αρκεί μόνο μια μικρή συνειδητοποίηση για να δεις αλλιώς τα πράγματα γύρω σου, πιο μαγικά. Να γίνει αυτό το κλικ στο μυαλό σου και ξαφνικά η εικόνα να αλλάξει προς το καλύτερο. Συνήθως βέβαια, χρειάζεσαι ένα ερέθισμα για να κάνεις αυτή την αλλαγή στον τρόπο σκέψης, κάτι που θα σου δώσει έμπνευση.

Η πρώτη τηλεοπτική ταινία της μπύρας ΝΥΜΦΗ λειτουργεί ακριβώς έτσι. Σε ένα ρεαλιστικό αλλά ταυτόχρονα μαγικό σκηνικό, η εμβληματική γοργόνα που στολίζει την ετικέτα του brand παίρνει «σάρκα και οστά» ως barwoman σ’ ένα δημοφιλές μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να μας δείξει πως η μαγεία υπάρχει παντού γύρω μας αρκεί να πιστέψουμε σε αυτή.

Guys, νομίζω βρήκαμε το μότο μας για το καλοκαίρι!

Το «Τίποτα δεν αποκλείεται» γενικότερα, είναι η φράση που αντιπροσωπεύει τη Θεσσαλονικιώτικη hoppy lager μπύρα, που γεννήθηκε το 2019 ως μια συνδημιουργία των κατοίκων της πόλης που της έδωσαν το όνομα και την ξεχωριστή της ταυτότητα.

Από τότε, ο συνδυασμός 5 διαφορετικών λυκίσκων που συναντάμε στην ιδιαίτερη συνταγή της, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα με πλούσια, ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και ήπια πικρή επίγευση, εμπνέοντας όσους την καταναλώνουν να αφεθούν στη στιγμή και στην απόλαυση που προσφέρει η δροσιά και η ποιότητά της, η οποία εξασφαλίζεται από το 100% Μακεδονικό κριθάρι που χρησιμοποιείται στην παραγωγή της.

Αποτίοντας λοιπόν φόρο τιμής στις ρίζες της, η μπύρα ΝΥΜΦΗ δε χρειάζεται να φτάσει μακριά για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο μαγική. Το ίδιο της το έμβλημα είναι ένα μυθικό πλάσμα, μια γοργόνα, η οποία παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό σποτ τη μία από τις δύο φύσεις της, την ανθρώπινη, ρίχνει στα κρυφά την «αστερόσκονή» της και σε συνδυασμό με την αγαπημένη premium μπύρα μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα και τις καταστάσεις στο μπαρ.

Προετοιμάζοντάς μας για τη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια αρχικά δίνει ένα glimpse από τη φύση της ως γοργόνα και ρωτά αν πιστεύουμε στη μαγεία. Από εκεί και πέρα, ξεκινά μια σειρά από… παρεμβάσεις, που αλλάζουν την αντίληψη και την πραγματικότητα των παρευρισκόμενων, δημιουργώντας έναν μοναδικό μαγικό ρεαλισμό!

Η νύχτα γίνεται κυριολεκτικά μέρα, δύο άγνωστοι στο μπαρ έρχονται κοντά με μια κίνηση που υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια της γνωριμίας, κι όλα αυτά κάνουν τη φράση «τίποτα δε αποκλείεται» με την οποία κλείνει η ταινία, χαρακτηριστικό των στιγμών που συνοδεύονται από μια μπύρα ΝΥΜΦΗ.

Την ατμοσφαιρική βραδιά, όπου όλα γίνονται μια διαφορετική εμπειρία για όσους την απολαμβάνουν, ντύνει υπέροχα και ταιριαστά η παρουσία της μουσικού Matina Sous Peau, με τη διασκευή στο τραγούδι της «Μεταμορφώσεις». Ένα κομμάτι που κατάφερε να μαγέψει πρόσφατα τους χρήστες του TikTok, τόσο Έλληνες όσο και του εξωτερικού!

Και κάπου εκεί, στην εικόνα μιας κοινής (όπως μοιάζει) νυχτερινής εξόδου, η οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι, αναρωτιέσαι πόσες φορές στην καθημερινότητά σου έχεις συναντήσει κι εσύ τη μαγεία μεταμφιεσμένη σε ρεαλισμό και δεν το αντιλήφθηκες ποτέ. Πόσες «γοργόνες» που έκρυψαν τη «δεύτερη φύση» τους, κίνησαν τα νήματα ή πρόκειται να το κάνουν, ώστε να βιώσεις μια ξεχωριστή κι αξέχαστη βραδιά. Ή πρωινό. Ή ένα καλοκαιρινό μεσημεράκι.

Σ’ έναν κόσμο που μοιάζει πιο ορθολογικός από ποτέ, φτάνει μια απολαυστική γουλιά για να ανακαλύψεις τη μαγεία που κρύβεται γύρω σου και να πιστέψεις ότι τίποτα δεν αποκλείεται. Με τη μοναδική γεύση της, η μπύρα ΝΥΜΦΗ σε καλεί να αφεθείς σε μία καθημερινότητα διαφορετική απ’ ό,τι ήξερες μέχρι τώρα. Όπως η γοργόνα ταξιδεύει στον βυθό των θαλασσών, έτσι κι εσύ, παρέα με μια δροσερή ΝΥΜΦΗ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσεις νέους κόσμους γεμάτους γεύση και απόλαυση! Είσαι μέσα;

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET