ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κροατία: Ζευγάρι πιάστηκε να κάνει σeξ δημοσίως εκεί όπου γυριζόταν το Game of Thrones!

Φήμες λένε πως ένα νέο walk of atonement πραγματοποιήθηκε.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

1 Αυγούστου, 2022

Μας ξέρετε, δεν κατακρίνουμε το public sex. Εμείς ήμασταν άλλωστε αυτοί που πριν λίγο καιρό μοιράζαμε tips για σεξ σε εξωτερικό χώρο. Τώρα που το αναφέραμε, γίνεται με κάποιον τρόπο να φτάσουν στο παρακάτω ζευγάρι; Φαίνεται να έχουν πλήρη άγνοια των προφυλάξεων που λαμβάνονται σε αυτήν την περίπτωση και θα θέλαμε να τους διαφωτίσουμε.

Κρίμα που δεν καταφέραμε να το κάνουμε νωρίτερα και πλέον στο ίντερνετ κυκλοφορεί βίντεο από το Σάββατο 23/7, με ζευγάρι τουριστών στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας να δίνει πόνο σε μέρος όπου έχουν γυριστεί σκηνές του Game of Thrones και συγκεκριμένα το King’s Landing. Δε γνωρίζουμε αν ήταν κάποιος ευσεβής πόθος τους να συναντηθούν ερωτικά στο συγκεκριμένο σημείο, ξέρουμε όμως πως δεν προσπάθησαν ούτε στο ελάχιστο να είναι διακριτικοί.

Μάρτυρες στην πολύ προσωπική αυτή στιγμή ήταν σίγουρα δύο άτομα – αυτός που τραβάει κι ένα ακόμα που φαίνεται να περπατά αμέριμνο χωρίς να φαντάζεται τι πρόκειται να δει μπροστά του. Μόλις αντιλήφθηκαν οι δυο τουρίστες ότι έχουν θεατές, ντύθηκαν γρήγορα και αποχώρησαν.

Με τη δημοσίευση του βίντεο βέβαια οι μάρτυρες αυξήθηκαν κατά πολύ, αφού πέρα από τα κροατικά ΜΜΕ, το στιγμιότυπο κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Στο μεταξύ, στην πόλη αυτή, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, η Cersei είχε κάνει το walk of atonement, και σχεδόν νιώθουμε πως πάνω στην πράξη του ζεύγους θα πεταχτεί η Septa Unella να βάλει τάξη.

Η οποία τάξη, σύμφωνα με τους κατοίκους της πόλης, διαταράσσεται σημαντικά από την έλευση τουριστών, καθώς τονίζουν ότι περιστατικά σαν κι αυτό δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως υπάρχουν συνεχώς μεθυσμένοι τουρίστες που κάνουν σεξ δημοσίως, στους δρόμους ή και σε παραλίες. Επίσης κατήγγειλαν ότι κάνουν ζημιές, ουρούν και κάνουν εμετό στις πόρτες τους. 

Ναι, τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, τους χρειάζεται μία Unella.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET