ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό παραμένει το Μετρό στο Σύνταγμα | Τι γίνεται με τα καταστήματα στην Ερμού;

Από τις 11:00 και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα παραμένει κλειστός, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς στάση. Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από εντολή της Αστυνομίας και με αιτία τις τρεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται από το πρωί στην γύρω περιοχή. Η μεγαλύτερη εξ’ αυτών είναι εκείνη των συνταξιούχων που ξεκίνησε […]

Neopolis Team

15 Δεκεμβρίου, 2018

Από τις 11:00 και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα παραμένει κλειστός, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς στάση.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από εντολή της Αστυνομίας και με αιτία τις τρεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται από το πρωί στην γύρω περιοχή.

Η μεγαλύτερη εξ’ αυτών είναι εκείνη των συνταξιούχων που ξεκίνησε στις 12:40, ενώ σημαντικός αριθμός διαδηλωτών παρουσιάστηκε τόσο στην αντιφασιστική διαμαρτυρία, όσο και στην «πρωτοβουλία πολιτών για αλληλεγγύη στα κίτρινα γιλέκα».

Οι παραπάνω ειρηνικές διαδηλώσεις δε φαίνεται να έχουν επηρεάσει την εμπορική κίνηση των καταστημάτων στην Ερμού, τα οποία έχουν κατακλυστεί από καταναλωτές για τα πρώτα ψώνια των εορτών. Χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν, από όρεξη και καλή διάθεση όμως, άλλο τίποτα…

Τέλος, όσον αφορά την αποκατάσταση της κίνησης στον σταθμό μετρό του Συντάγματος, αυτή αναμένεται μετά τις 14:30.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET