ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κλειστά μέχρι τις 10 Απριλίου σχολεία και Πανεπιστήμια, τα λέμε μετά το Πάσχα!

Από 25 Μαρτίου που είχε οριστεί ως αρχική ημερομηνία επιστροφής στα έδρανα, πλέον πάμε για μετά το Πάσχα.

Neopolis Team

20 Μαρτίου, 2020

Δε θα πούμε ότι δεν το περιμέναμε να γίνει παράταση, αλλά πια έχουμε και επίσημη ανακοίνωση που το επιβεβαιώνει. 

Από 25 Μαρτίου που είχε οριστεί ως αρχική ημερομηνία επιστροφής στα έδρανα, πλέον πάμε αρκετά πιο μακριά, αφού ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η 10η Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας. Ημέρα βέβαια, που ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα και άρα αυτό σημαίνει ότι αργεί ο καιρός που θα επιστρέψουμε κανονικά στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια και δεν ξέρουμε πώς πρέπει να νιώσουμε γι’ αυτό. Γιατί κάτι μας λέει πως δε θα καλοπεράσουμε το καλοκαίρι. 

Ωστόσο, ας μην προτρέχουμε από τώρα, καθώς προς το παρόν γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί κάθε κενό που θα μπορούσε να προκύψει από την αναστολή λειτουργίας των Πανεπιστημίων για ένα τόσο μεγάλο διάστημα, με τη διαδικτυακή διδασκαλία. Η κ. Κεραμέως μάλιστα, ανέφερε ότι σημειώνει μεγάλη ανταπόκριση αυτή η μέθοδος μέχρι στιγμής.

Νωρίτερα σήμερα, είχαμε μιλήσει για το (πολύ πιθανό) σενάριο να πάρει παράταση το διάστημα αναστολής και τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση. Σε αυτήν λοιπόν, που πλέον μας απασχολεί κι επισήμως, θα δοθεί εξ ολοκλήρου προσοχή στην ηλεκτρονική εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Παρακάτω και η δήλωσή της στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σήμα κινδύνου από τη Φαρμακευτική ΑΠΘ: «Τα Δημόσια Παν/μια έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα»!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε απεργίες προχωράνε οι καθηγητές των πανεπιστημίων μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET