ΕΛΛΑΔΑ

Πότε και ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν εν’ όψει του συλλαλητηρίου της Αθήνας;

Με εντολή της αστυνομίας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, θα κλείσουν από τις 10:00 πμ και μέχρι να δοθεί νεότερη εντολή, οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ομόνοια», λόγω του συλλαλητηρίου. Τονίζουμε πως οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις. Ταυτόχρονα, σε πλήρη αποκλεισμό της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας με απαγόρευση της κυκλοφορίας των […]

Neopolis Team

3 Φεβρουαρίου, 2018

Με εντολή της αστυνομίας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, θα κλείσουν από τις 10:00 πμ και μέχρι να δοθεί νεότερη εντολή, οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ομόνοια», λόγω του συλλαλητηρίου. Τονίζουμε πως οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάσεις.

Ταυτόχρονα, σε πλήρη αποκλεισμό της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας με απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, προχωρά επίσης η αστυνομία.

Σύμφωνα με την απόφαση της Τροχαίας κλειστές θα είναι για τους οδηγούς όλες οι κεντρικές λεωφόροι της Αθήνας και οι κάθετοι οδοί αυτών από το Ψυχικό μέχρι τον Νέο Κόσμο και από την Κυψέλη μέχρι το Γκάζι.

Τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Αστυνομία, εκτός από την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι ειρηνικό, είναι τυχόν δράσεις ακροδεξιών, αλλά και ενδεχόμενες συγκρούσεις με αντιεξουσιαστές σε τέτοια περίπτωση.

Για το λόγο αυτό θα ληφθεί ειδική μέριμνα, ώστε να μην υπάρξει επαφή των αναρχικών, που έχουν προαναγγείλει αντισυγκέντρωση για τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής στα Προπύλαια, με τον κύριο όγκο του συλλαλητηρίου, που είναι προγραμματισμένο για τις 14.00 στο Σύνταγμα.

 

Με λίγα λόγια, είναι απόλυτα σαφές πως αν κάποιος δε θέλει να διαδηλώσει, τότε καλά θα κάνει να αποφύγει αύριο, όλο το κέντρο της Αθήνας.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET