ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πανικός σε ένα από τα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια, με καθηγητή να είναι και …Πορνοστάρ!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Μάνστεστερ και η φοιτητική κοινότητα του φημισμένου πανεπιστημίου από τις αποκαλύψεις ότι ένας 61χρονος ακαδημαϊκός πρωταγωνιστεί εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό. Ο Nicholas Goddard, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διδάσκει χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, διαθέτει μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις. Με […]

Neopolis Team

12 Μαρτίου, 2016

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Μάνστεστερ και η φοιτητική κοινότητα του φημισμένου πανεπιστημίου από τις αποκαλύψεις ότι ένας 61χρονος ακαδημαϊκός πρωταγωνιστεί εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό.

Ο Nicholas Goddard, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διδάσκει χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, διαθέτει μια λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις. Με το ψευδώνυμο «Old Nick», ο Goddard πρωταγωνιστούσε εδώ και δέκα χρόνια σε ταινίες σκληρού πορνό, όπου έκανε σεξ με νεαρές πορνοστάρ. Ο ίδιος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, δεν έχει ακόμα απολυθεί ενώ οι φοιτητές του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την διπλή ζωή του καθηγητή.

kathigitis-pornostar1

Ωστόσο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι υποκριτικό να βλέπουν τόσο πολλοί άνθρωποι πορνό και ταυτόχρονα να κατακρίνουν τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτές τις ταινίες.«Μερικές φορές κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις. Έχω σταματήσει να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο από τον Γενάρη, είχε καταντήσει πολύ κουραστικό για εμένα. Ωστόσο, ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου», δήλωσε ο καθηγητής, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στους ακαδημαϊκούς κύκλους.

Ο καθηγητής με την διπλή ζωή αποκαλύφθηκε από ένα email που εστάλη στην εφημερίδα Sun από έναν φοιτητή του ο οποίος παρακολουθούσε πορνό βίντεο στο διαδίκτυο όταν έπεσε… πάνω στον καθηγητή του. Ο Goddard είναι παντρεμένος, χωρισμένος με τρία παιδιά που ζουν στο Μάντσεστερ.

Πηγή: TheToc.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET