ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτητές σκαλώνουν άσχημα όταν ανακαλύπτουν πως ο Μαθηματικός τους ήταν gay πορνοστάρ!

Σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας συμβαίνουν πραγματάκια. Μπορεί εμείς εδώ να ασχολούμαστε σήμερα με το ΠΑ.ΜΑΚ και τον πρύτανη του, οι φοιτητές της Ρώμης ωστόσο περνούν πολύ καλύτερα με τον καθηγητή των μαθηματικών τους. Θα σου εξηγησήσουμε ευθύς αμέσως. Ο Ruggero Freddi που λέτε, είχε χτίσει μία σπουδαία καριέρα ως gay πορνοστάρ. Μάλιστα είχε συνεργασία με […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2017

Σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας συμβαίνουν πραγματάκια. Μπορεί εμείς εδώ να ασχολούμαστε σήμερα με το ΠΑ.ΜΑΚ και τον πρύτανη του, οι φοιτητές της Ρώμης ωστόσο περνούν πολύ καλύτερα με τον καθηγητή των μαθηματικών τους. Θα σου εξηγησήσουμε ευθύς αμέσως.

Ο Ruggero Freddi που λέτε, είχε χτίσει μία σπουδαία καριέρα ως gay πορνοστάρ. Μάλιστα είχε συνεργασία με τα Colt Studios στην Καλιφόρνια, αλλά στα 41 του όντας πια συνειδητοποιημένος για τη ζωή του, αποφάσισε να φύγει από την εταιρεία και το λαμπρό μέλλον να πάει περίπατο. Περίπου.

Διότι ο Ruggero έκανε απλά μία στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του, αφού απαρνήθηκε το σταριλίκι του πορνό και έγινε καθηγητής μαθηματικών. Στην ουσία γύρισε πίσω στην Ιταλία για να σπουδάσει μαθηματικός, παρ’όλο που στο ενεργητικό του είχε ένα ακόμη πτυχίο, αυτό του ηλεκτρολόγου μηχανικού.

Ο καλογυμνασμένος πλέον μαθηματικός βρίσκεται στο πανεπιστήμιο La Sapienza στη Ρώμη και με ένα βίντεο που δημοσιεύσε στο facebook του έγινε viral για πλάκα απ’άκρη σ’ακρη του Πανεπιστημίου.

Σε αυτό επιβεβαιώνει την αγάπη του για την γυμναστική, ενώ επισημαίνει και το νέο ρολο του ως καθηγητής. Όσο για τη προσωπική του ζωή, είναι ήδη 11 χρόνια με τον σύντροφο του και ετοιμάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET