ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ιωάννινα: Στη ΜΕΘ φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο σε πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη!

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Neopolis Team

30 Μαΐου, 2022

Το ΣΚ που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν διάφορα φοιτητικά πάρτι και το κέφι χτύπησε κόκκινο, όπως ήταν λογικό. Το εξάμηνο τελειώνει σιγά σιγά, ο καιρός θυμίζει κατακαλόκαιρο και η διάθεση για καλοπέραση βρίσκεται στα ύψη.

Αν κάτι δε θέλουμε με τίποτα να περιλαμβάνει ο απολογισμός μιας τέτοιας βραδιάς που υποτίθεται συμβαίνει για να διασκεδάσουμε, είναι τραυματισμούς και θύματα. Δυστυχώς, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Τα πάρτι στο ΑΠΘ και το περίφημο Μηχ-Μηχ του Βόλου, μας έχουν δώσει άσχημες ειδήσεις κατά καιρούς και ξέρουμε καλά ότι ο έλεγχος μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα.

Το σοβαρότερο περιστατικό αυτή τη φορά έρχεται από πάρτι που έλαβε χώρα στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, το οποίο κατέληξε σε νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για έναν 21χρονο φοιτητή του Τμήματος Επιστήμης Υλικών. Ο ίδιος φέρεται να έπεσε από εξωτερική σκάλα 3oυ ορόφου κατά τις 3 τα ξημερώματα, και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

Τον νεαρό εντόπισε μία συμφοιτήτριά του, η οποία εκείνη την ώρα γύριζε στο σπίτι της. Ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ που μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και μετέφερε το φοιτητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενώ η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, επιβεβαίωσε το περιστατικό σε τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr αναφέροντας:

Έγινε ένα ατύχημα στην πανεπιστημιακή Κοινότητα. Έχουμε έναν φοιτητή ο οποίος έχει πέσει από τις φοιτητικές κατοικίες και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Εγώ βρίσκομαι καθοδόν για τα Ιωάννινα και να δω από κοντά το ατυχές περιστατικό. Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και βρίσκονται στην προανάκριση, δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο. Αυτοί οι οποίοι μένουν στις φοιτητικές εστίες δεν ζητούν άδεια για το αν θα κάνουν πάρτι ή κάποιες δραστηριότητες. Ο 21χρονος φοιτητής φοιτά στο Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου μας. Ας ευχηθούμε να γίνει καλά το παιδί.

Την ίδια ώρα στον Βόλο, το Μηχ-Μηχ επέστρεφε μετά από 2 χρόνια απουσίας και ο φοιτητόκοσμος της πόλης δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα. Για την ακρίβεια, περίπου 5.000 άτομα έδωσαν το παρόν και πάνω από 20 κατέληξαν στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση μέθης

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Θεσσαλίας καινοτομούν με τεχνολογία που βοηθά στην κίνηση των ΑμεΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουν το στεγαστικό επίδομα οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση από το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET