BINGE WATCHING

Είδαμε το sequel του ‘365 Days’ κι αναρωτιόμαστε αν μπέρδεψαν τις πλατφόρμες!

Εμείς πάντως, μπερδευτήκαμε...

Στέλα Τσάναϊ

7 Μαΐου, 2022

*Spoiler alert*

Εντάξει, ξέραμε πολύ καλά ότι θα βλέπαμε μία ταινία που θα έχει μέσα σεξ. Πολύ και ατελείωτο σεξ. Αλλά. Στην προσπάθειά τους να δώσουν ερωτικές σκηνές στο λαό, ξέχασαν κάτι σημαντικό: την πλοκή! 

Άσε με να σου εξηγήσω!

Βλέπουμε στην αρχή την πρωταγωνίστρια ντυμένη νύφη να μας κάνει ξεκάθαρο ότι δε φοράει εσώρουχο – ενώ εξακολουθεί να έχει επάνω της αυτή την κακόγουστη ξανθιά περούκα – και δεν τολμάνε να περάσουν ούτε 5 λεπτά μέσα στην ταινία και βρίσκονται ήδη ο ένας πάνω στον άλλον. Περνάνε άλλα 10 λεπτά, να τος πάλι ο Μορόνε να παίζει γκολφ και να προσπαθεί να βρει τρύπα, πράγμα που καταφέρνει και ξεκινούν πάλι οι XXX scenes!

Δε λέω, έχει κι αυτό την πλάκα του! Αλλά 6-7 ερωτικές σκηνές μαζεμένες χωρίς τίποτα άλλο (πλοκή ας πούμε), μας κάνει να απορούμε μήπως το έργο προοριζόταν για αλλού…  

Εκεί λοιπόν που αποδέχεσαι ότι οι ορμές των πρωταγωνιστών θα καλύψουν και τις 2 ώρες, σκάει μύτη ο κηπουρός. Επιτέλους, θα απολαύσω λίγο στόρι ρε παιδί μου, χωρίς να χρειάζεται να πατάω pause κάθε φορά που μπαίνει κάποιος στο δωμάτιο. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, τελειώνει γρήγορα αυτή η σκηνή και να σου η babygirl ντυμένη dominatrix να καβαλάει τον – κούκλο κατά τα άλλα – Μάσιμο, σαν δώρο Χριστουγέννων.

Και δώσ’ του οι δονητές και δώσ’ του ο Μάσιμο με ύφος λυσσασμένου σκύλου να μοιράζει πόνο και δώσ’ του η Λάουρα αλληθώρισμα απ’ την ευχαρίστηση. Έχεις ήδη δει το 1/3 του movie και συνειδητοποιείς ότι καλύτερο σενάριο έχουν οι κανονικές τσ@ντες, παρά αυτή. Στις τελευταίες τουλάχιστον, δεν υπάρχουν κενά!

Ποιος θα μου εξηγήσει τι έγινε;

Κατ’ αρχάς, δε μας εξηγούν ποτέ τι έγινε με το αυτοκινητιστικό που «έκλεισε» την προηγούμενη ταινία. Πώς έχασε το μωρό η Λάουρα και πώς βρέθηκε σώα κι αβλαβής να παντρεύεται τον Μάσιμο; Μία τόσο blockbuster πρώτη ταινία με ένα ανατρεπτικό τέλος, δε γίνεται να συνεχίζει σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Λες και ξέχασε πού μας είχε αφήσει… 

Αντί λοιπόν να φτιάξουν μία ολοκληρωμένη υπόθεση με αρχή, μέση και τέλος, βλέπουμε μονίμως είτε τους δύο να καβαλιούνται, είτε τις δύο κολλητές να τσιρίζουν και να ψωνίζουν, είτε το νέο ζεύγος να κάνει τον κλόουν. Ε κούρβα πια! 

Μερικά πηδήματα αργότερα κι αφού δεν έχουμε βγάλει κανένα απολύτως νόημα, η ταινία παίρνει τροπή μεξικάνικης τηλενουβέλας, με τον πρωταγωνιστή να αποκαλύπτει ότι έχει έναν χαμένο αδερφό. Τι πιο σύνηθες;! Θυμώνει η δικιά σου και μετά από λίγο πιάνει τον Μάσιμο στο κρεβάτι με την πρώην του. Πώς και δεν έβαλαν μέσα την ατάκα «Τι κάνεις εκεί, φιλάς την ανάπηρη;» Θα μου πεις, δεν τη φίλαγε μόνο…

Με τα πολλά, η Λάουρα το σκάει με τον κηπουρό, ερωτοτροπεί και με αυτόν (τον αχόρταγο έχει), και τελικά μαθαίνουμε ότι το κέρατο του Μάσιμο δεν ήταν πραγματικό, αφού στη θέση του ήταν ο δίδυμος αδερφός του. BOOM! Τρομερό plot twist.

Και σαν να μην ήταν προβλέψιμη η ταινία μέχρι τώρα, πέφτουν πιστολίδια μεταξύ όλων στην τελευταία σκηνή και την πληρώνει πάλι η Λάουρα! Στοίχημα ότι στο 3ο μέρος (ναι, θα υπάρξει κι από αυτό), απλά θα εμφανιστεί ζωντανή χωρίς πολλά πολλά. 

Πού θέλω να καταλήξω;

Προφανώς και ξέραμε τι μας περιμένει από άποψη sex scenes. Ωστόσο, μια ταινία του Netflix διαφοροποιείται από μία στo Pornhub χάρη στην πλοκή και τους ηθοποιούς της. Δεν μπορούμε να πούμε ότι συνέβη αυτό. Η υπόθεση είχε κάποιο potential (έστω μικρό, πολύ μικρό), αλλά επικεντρώθηκαν απλά στο να πουλήσει. Που κι αυτό δεν το κατάφερε, αφού όσοι την είδαν είχαν να πουν μόνο αρνητικά σχόλια (ή και να γελάσουν).

Νομίζω δεν είμαι η μόνη που απογοητεύτηκα και που θα ‘θελα να είχε πιάσει τουλάχιστον τον χαζό ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει η πρώτη ταινία. Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι συντελεστές δεν ήθελαν το Netflix για streaming, αλλά άλλο site. Ψιλοκατάλαβες! 

Υ.Γ. Ο Μισέλ Μορόνε ωστόσο παραμένει το ίδιο κούκλος και τέλειος, see you στην 3η ταινία λοιπόν! 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET