BINGE WATCHING

Το ‘365 Days’ θα επιστρέψει με τρίτη ταινία και το στόρι γίνεται ακόμα πιο σκοτεινό!

Έως και άρρωστο θα λέγαμε.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

29 Απριλίου, 2022

Πάνε λίγες μέρες απ’ όταν το 2ο μέρος του ‘365 DNI’ κυκλοφόρησε στο Netflix και έχει φτάσει ήδη κορυφή στο top10. Δε νομίζω πως η πλοκή, η ηθοποιία, οι διάλογοι ή η σκηνοθεσία είναι οι λόγοι που βρίσκεται εκεί. Κακά τα ψέματα, χάρη στις ερωτικές του σκηνές έχει προκαλέσει τόσο ντόρο.

Στη δεύτερη ταινία μάλιστα, οι φανς χόρτασαν ακόμα περισσότερο γλέντι. Με το καλησπέρα σας είδαμε τους πρωταγωνιστές σε ερωτικές περιπτύξεις, πράγμα που συνεχίστηκε για πολλή ώρα μετά, μέχρι που αποφάσισαν να βάλουν λίγη δράση στο στόρι, γιατί μέχρι τότε βλέπαμε μια soft τσ@ντα. Η δράση αυτή βέβαια δεν έβγαζε πολύ νόημα, όπως καθόλου νόημα δεν έβγαλε η ξαφνική παρουσία της Laura στην ιστορία, χωρίς να εξηγηθεί ποτέ τι έγινε στο τροχαίο και πώς επέζησε. Απλά όλα πήγαν καλά…

Anyway, δεν ψάχνουμε κάποιο mindblowing σενάριο στην ταινία αυτή, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τη βλέπουν τόσοι. Ακόμα κι έτσι όμως, πολλοί δηλώνουν απογοητευμένοι από την πρόσφατη προσθήκη του Netflix, χαρακτηρίζοντας το πρώτο μέρος πολύ καλύτερο. Δεν υιοθετούμε.

Κι αυτό δεν είναι πολύ καλό σημάδι για την παραγωγή, η οποία επιβεβαίωσε ήδη τον ερχομό του τρίτου μέρους “Next 365 Days” ακολουθώντας τη σειρά των βιβλίων.

 Ο Łukasz Kluskiewicz, μέλος του Netflix της Πολωνίας, δήλωσε:

Δουλεύουμε από κοντά με την Blanka Lipinska, τη συγγραφέα των βιβλίων ‘365 Days’ και σεναριογράφο των ταινιών, για να συνεχίσουμε την ιστορία της Laura και του Massimo στην οθόνη. 

Πάντως, αν η ταινία δεν ξεφύγει από το storyline του βιβλίου, τότε η σύνοψη αυτού αναφέρει:

«Σαν γυναίκα του Don Massimo Torricelli, ενός από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους της Σικελίας, η ζωή της Λάουρα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Βρίσκεται συχνά σε κίνδυνο, ούσα πιθανός στόχος των εχθρών του Massimo, που θα κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν τον δυνατό άντρα. Κι όταν η Laura είναι σοβαρά τραυματισμένη σε επίθεση, έγκυος και παλεύει να ζήσει, ο Massimo αντιμετωπίζει τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής του. Πώς θα είναι η ζωή του χωρίς τη Laura; Θα καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί τους μόνος του; Ποια θα είναι η μοίρα της οικογένειάς του και ποιανού οι 365 μέρες θα έρθουν σε ένα τέλος;»

Spoilers ahead:

Σύμφωνα, ακόμα, με το τρίτο βιβλίο, η Laura αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αλκοολισμό, ενώ χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς. Ο Nacho (το νέο ερωτικό ενδιαφέρον της πρωταγωνίστριας στο #2) της εξασφαλίζει ένα μόσχευμα χάρη στις συνδέσεις του (δε θέλουμε να ξέρουμε ποιος κλαίει την καρδιά του…), ενώ η παράνοια δε σταματάει εκεί, αφού ο Massimo φέρεται να σκοτώνει το σκυλί της Laura και να της το στέλνει σε κουτί. Οοοκ, ξέρουμε ήδη αρκετά για να σαμποτάρουμε αυτή την επιστροφή στην οθόνη μας.

Στο τέλος πάντως, η ίδια καταλήγει με έναν από τους πρωταγωνιστές και παραμένει σε Σικελή οικογένεια.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET