ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

H NASA ψάχνει τη νέα «φουρνιά» αστροναυτών, λες να γίνει τ’ όνειρο πραγματικότητα;

Ένα τεράστιο βήμα για σένα!

Neopolis Team

13 Φεβρουαρίου, 2020

Ήρθε η στιγμή να γίνει το (παιδικό) όνειρο πραγματικότητα!

Όλοι έχουμε περάσει κάποια φάση της ζωής μας κολλημένοι με το σύμπαν, την απεραντοσύνη του, τα μυστικά του και τις μαγευτικές εικόνες του, αλλά λίγοι έχουμε υπάρξει εξίσου κολλημένοι και ξετρελαμένοι με τη Φυσική και τα Μαθηματικά. Οπότε, μείναμε απλώς να διαβάζουμε βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης, γιατί από εκεί και πέρα ο εγκέφαλος καιγόταν…

Βέβαια, είναι κι εκείνο το μικρό μερίδιο ατόμων, τα σαΐνια της τάξης όπως τα λέγαμε, που τα πήγαιναν πολύ καλά με τα ολοκληρώματα και άρα η δουλίτσα που παρουσιάστηκε μόλις στη NASA, είναι ευκαιρία ζωής!

Ο αμερικανικός οργανισμός που έχει υπάρξει στο επίκεντρο πολλών θεωριών συνομωσίας, κυρίως για τα μυστικά που μας κρύβει για την εξωγήινη ζωή, είναι σε φάση αναζήτησης αστροναυτών για τη «γενιά Άρτεμις», που θα προορίζεται για την επιστροφή στο φεγγάρι από το 2024, αλλά και την πρώτη επίσκεψη στον Άρη την επόμενη δεκαετία! Μιας και αναφερθήκαμε στην «επιστροφή» στο φεγγάρι και την τόση αμφισβήτηση που έχει πέσει από το 1969 μέχρι σήμερα, αυτή τη φορά ας στείλουμε τουλάχιστον ένα δικό μας παιδί, να μας επιβεβαιώσει στα σίγουρα ότι πράγματι συνέβη.

Τα άτομα που ψάχνει συγκεκριμένα, απαιτεί να είναι γιατροί, πιλότοι, μαθηματικοί ή να έχουν μάστερ σε κάποιο άλλο επιστημονικό ή τεχνολογικό πεδίο και να έχουν δύο χρόνια προϋπηρεσία σε σχετικό αντικείμενο.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς δεν είναι αυστηρός, αλλά συνήθως είναι μεταξύ 8 και 12. Πολύ μικρά νούμερα, αν σκεφτείς ότι την τελευταία φορά που η NASA έβαλε μια αντίστοιχη… αγγελία πριν 4 χρόνια, οι αιτήσεις πέρασαν τις 18.000. Πολλά τα άκυρα που έριξε δηλαδή.

Η περίοδος αιτήσεων ξεκινάει στις 2 Μαρτίου και λήγει στις 31 του ίδιου μήνα, ενώ ο μισθός κυμαίνεται μεταξύ $104.898 και $161.141

Όσοι επιλεγούν βέβαια, θα έχουν να διανύσουν και τον μακρύ δρόμο της εκπαίδευσης, αλλά μπροστά στην προοπτική να πατήσεις στο φεγγάρι, ή ακόμα και στον κόκκινο πλανήτη, όλα μοιάζουν πολύ μικρά. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση για την Έλενα Κρεμλίδου σε υπόθεση revenge porn: «Κορίτσια να μιλάτε!»

ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης στο τροχαίο δυστύχημα – Αντιμέτωπη με κάθειρξη πολλών ετών!

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός Youtuber πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 90 ροζ βίντεο από συνευρέσεις του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET