ΕΛΛΑΔΑ

Η Mr. Pengu φέρνει τα πατίνια της στην Ελλάδα, μήπως να το ξανασκεφτούν καλύτερα;

Μετά τα πατίνια των Lime και Hive, είσοδο στην καθημερινή μας μετακίνηση σκοπεύουν να κάνουν κι αυτά της Mr. Pengu, γιατί ξεμείναμε από δίκυκλα για να βανδαλίσουμε. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως δε θα ξεμείνουμε από δίκυκλα για να καβαλήσουμε… Μπορεί η αρχή με τον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης να έγινε φέτος τον Γενάρη, ωστόσο […]

Neopolis Team

4 Μαΐου, 2019

Μετά τα πατίνια των Lime και Hive, είσοδο στην καθημερινή μας μετακίνηση σκοπεύουν να κάνουν κι αυτά της Mr. Pengu, γιατί ξεμείναμε από δίκυκλα για να βανδαλίσουμε. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως δε θα ξεμείνουμε από δίκυκλα για να καβαλήσουμε…

Μπορεί η αρχή με τον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης να έγινε φέτος τον Γενάρη, ωστόσο μέσα σε 5 μόλις μήνες, η πόλη έχει γεμίσει με πατίνια!

Και μαζί με αυτά, δεν άργησαν να σκάσουν τα κάθε λογής προβλήματα, αν κρίνουμε από τις συνεχείς ειδήσεις που βγαίνουν για το εν λόγω μεταφορικό μέσο περί ταχυτήτων, μέθης και κακής μεταχείρισης.

Η ανακοίνωση της Mr. Pengu πάντως, δε φαίνεται να συγκίνησε ιδιαίτερα το πρωτευουσιάνικο κοινό (με τέτοιους ρυθμούς, φαντάσου με πόσα πατίνια θα κλείσει η χρονιά). Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε, από τα reactions (ένα για την ακρίβεια) του σχετικού post στο facebook:

https://www.facebook.com/MrPenguapp/photos/a.579772249119123/666765393753141/?type=1&theater

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε πως η πρωτοτυπία που έρχεται να προσθέσει η νέα αυτή προσπάθεια, θα βρίσκεται στη διάρκεια της ενοικίασης. Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να νοικιάζουν τα πατίνια της Mr. Pengu για ένα ολόκληρο 24ωρο (ή και παραπάνω).

Αναλυτικά ανακοίνωση της εταιρίας:

«Ενοικίαση για μέρα ή περισσότερο. Όταν τελειώσετε, ενημερώστε μας και θα πάρουμε τα penguins. Μπορείτε να νοικιάσετε ξανά ανά πάσα στιγμή. Πείτε μας πού θέλετε να παραδοθεί το προσωπικό σας Penguin και θα το κάνουμε».

Όσον αφορά την ημερομηνία που θα τα δούμε να κυκλοφορούν στους δρόμους, αυτή δεν είναι άλλη από την 15η Μαΐου. Μέχρι τότε ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή. Δόξα τω Θεώ άλλωστε, πατίνια υπάρχουν να ικανοποιήσουν τις μεταφορικές μας ανάγκες.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Διακοπές στην Αλβανία ψηφίζουν οι Έλληνες, ρίχνουν άκυρο στα ακριβά νησιά της Ελλάδας!

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET