ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί 29 εκατ. συρταριέρες μετά τον θάνατο 3 παιδιών!

ΙΚΕΑ Η IKEA ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανακαλεί 29 εκατομμύρια συρταριέρες μετά από τον θάνατο παιδιών. Με την ανακοίνωσή της, η ΙΚΕΑ, δήλωσε ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν αγοράσει το προϊόν. Ο λόγος είναι ότι τα εν λόγω προϊόντα μπορούν να πέσουν αν δεν στερεωθούν στον τοίχο, ενώ μέχρι σήμερα έχουν προκαλέσει τον […]

Neopolis Team

28 Ιουνίου, 2016

ΙΚΕΑ

Η IKEA ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανακαλεί 29 εκατομμύρια συρταριέρες μετά από τον θάνατο παιδιών. Με την ανακοίνωσή της, η ΙΚΕΑ, δήλωσε ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε όσους έχουν αγοράσει το προϊόν.

Ο λόγος είναι ότι τα εν λόγω προϊόντα μπορούν να πέσουν αν δεν στερεωθούν στον τοίχο, ενώ μέχρι σήμερα έχουν προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 3 παιδιών.

Σύμφωνα, όμως, με το ABC News, ο αριθμός των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους έχει ανέλθει στα 6 άτομα. Σύμφωνα δε με δηλώσεις τόσο της ΙΚΕΑ όσο και της Επιτροπής Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων στο ABC News, τουλάχιστον 36 παιδιά έχουν τραυματιστεί.

Πρόκειται για τη σειρά Malm της IKEA. Το 2015 μόνο, η εταιρεία πούλησε 300.000 κιτ επισκευής για να στερεωθεί το προϊόν στον τοίχο. «Είναι σαφές ότι υπάρχουν μη προστατευμένα προϊόντα στα σπίτια των καταναλωτών», δήλωσε η εταιρεία.

Η Επιτροπή Ασφαλείας Καταναλωτικών Προϊόντων είπε ότι πρόκειται να ανακοινώσει την Τρίτη μια πολύ μεγάλη ανάκληση προϊόντων από την ΙΚΕΑ λόγω ενός θανάσιμου κινδύνου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένα το προϊόν.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET