ΕΛΛΑΔΑ

Η 12χρονη που τερμάτισε 3η στον χθεσινό ημιμαραθώνιο, μας έχει τρελάνει όλους!

Ο χθεσινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μία ευχάριστη έκπληξη. Ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 5χλμ, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων. Η μικρή Γλυκερία Σκάγκου, αθλήτρια του Παναγιώτη Χαράμη, αποτελεί αναμφίβολα το μέλλον του ελληνικού στίβου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Στον Ημιμαραθώνιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο […]

Neopolis Team

19 Μαρτίου, 2018

Ο χθεσινός Ημιμαραθώνιος της Αθήνας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με μία ευχάριστη έκπληξη. Ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 5χλμ, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Η μικρή Γλυκερία Σκάγκου, αθλήτρια του Παναγιώτη Χαράμη, αποτελεί αναμφίβολα το μέλλον του ελληνικού στίβου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Στον Ημιμαραθώνιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 19.52.

Η αθλήτρια του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Γλυκερία Σκάγκου, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε:

«Ηταν πολύ ωραίος αγώνας, παρότι ο καιρός δεν ήταν καλός. Δεν το περίμενα ότι θα βγω Τρίτη και χάρηκα πολύ. Του χρόνου θα ξανάρθω, μου άρεσε πολύ».

Η Καρακατσάνη, αθλήτρια του Μανώλη Χάντζου, ήταν εκείνη που τερμάτισε πρώτη με χρόνο 17.57, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Ανθή Κυριακοπούλου με χρόνο 18.05.

Δείτε φωτογραφίες από τον τερματισμό και την απονομή:

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET