BINGE WATCHING

How I Met Your Father: Ανακοινώθηκε το sequel του HIMYM, το περιμένουμε πώς και πώς!

Βάλτε το 'blue french horn' να παίζει!

Γεωργία Σιμιτζή

24 Απριλίου, 2021

Βάλτε το ‘blue french horn’ να παίζει! Το sequel της πολυαγαπημένης σειράς του CBS Ηow I Met Your Mother είναι και επίσημα στα σκαριά και θα είναι L-E-G-E-N-D-A-R-Y!

Κάτι περίεργο παίζει τον τελευταίο καιρό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συνεχώς λαμβάνονται αποφάσεις για sequels, prequels, reboots και τα σχετικά. Δεν επενδύουν και πολύ σε νέες ιδέες, αλλά προτιμούν το δοκιμασμένο, που έχει αποδείξει με τα 1000 την αξία του, όπως και στην περίπτωση του HIMYM. Όταν νιώσουμε να κουραζόμαστε από αυτό, θα σας το πούμε. Προς το παρόν όμως, είμαστε υπερενθουσιασμένοι με τα νέα!

Το Hulu μας έφτιαξε τη μέρα, κάνοντας μια παραγγελία 10 επεισοδίων για το ‘How I Met Your Father’, με την ηθοποιό Hilary Duff να πρωταγωνιστεί στο νέο sitcom.

Οι δημιουργοί του HIMYM, Carter Bays και Craig Thomas, επιστρέφουν και θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί των επεισοδίων, μαζί με τους Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, παραγωγοί του ‘This Is Us’ και ‘Love, Victor’. Η ανακοίνωση έγινε από τους δημιουργούς, με κάτι να θυμίζει από HIMYM:

Kids, I’ m going to tell you an incredible story (…) the story of How I Met Your Father. 

Δεν ξέρουμε πολλά για τα νέα επεισόδια, αλλά σύμφωνα με το Hulu, θα ακολουθήσουμε την ιστορία της Sophie που διηγείται στο γιο της πώς γνώρισε τον πατέρα του, πηγαίνοντάς μας… πίσω στο 2021, όπου η ίδια και η παρέα της προσπαθούν να ανακαλύψουν τη ζωή και να βρουν τον έρωτα στην εποχή των dating apps και των απεριόριστων επιλογών. Sounds familiar? Απ’ αυτό και μόνο, μπορούμε να φανταστούμε ότι θα ακολουθήσει παρόμοια πλοκή με το original κι ανυπομονούμε για το comic relief μας. Το χρειαζόμαστε πολύ με όλα αυτά που περνάμε σήμερα.

Η Hillary Duff, δηλώνει επίσης κατενθουσιασμένη για τον ρόλο της ως μεγάλη φαν της σειράς που είναι, ενώ αντιλαμβάνεται και το «βάρος» που έχει να σηκώσει. Όπως λέει:

Σαν τεράστια φαν του How I Met Your Mother, είναι τιμή μου που ο Carter και ο Craig με εμπιστεύτηκαν για το sequel του «μωρού» τους, αλλά νιώθω επίσης και λίγο άγχος.

Fyi, το HIMYM προβλήθηκε στο CBS για εννέα σεζόν και πάνω από 200 επεισόδια από το 2005-2014. Αποτελεί τον μεγαλύτερο «ανταγωνιστή» των Friends, με πολλούς να τα συγκρίνουν και να κατηγορούν το νεότερο για αντιγραφή. Δε θα διαφωνήσω εντελώς με αυτό, αλλά καλό είναι να βλέπουμε τις παραγωγές πιο μεμονωμένα (λέω, καθώς συγκρίνω κάθε σειρά του Μεσαίωνα με το Game of Thrones).

Μιας και αναφερθήκαμε στα Φιλαράκια, έχουμε κι εκεί μια επιστροφή να περιμένουμε, το ‘Friends Reunion’, σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, δεν έχουμε ιδέα πότε θα τα δούμε στις οθόνες μας, μιας και το πρώτο συνεχίζει να είναι άφαντο ύστερα από τόσες αναβολές, ενώ το HIMYF μόλις ανακοινώθηκε.

Είμαστε πανέτοιμοι όμως να κάνουμε ‘Suit up’ και να δούμε το spin off της επικής sitcom. Ανυπομονούμε να δούμε ποιοι θα είναι οι νέοι χαρακτήρες και κυρίως, ποιος θα μας λέει τώρα ‘Have you met Sophie?’ και θα κάνει self-five.

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET