ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Κι όμως, η Meghan Markle πρέπει να υποκλίνεται κάθε φορά που βλέπει την Kate Middleton!

Όπως καταλαβαίνεις, ο παραμυθένιος γάμος και η θέση της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια θα απασχολούν για πολύ καιρό ακόμα τα media. Η πρώην ηθοποιός που έγινε περισσότερο διάσημη απ’τον ρόλο της στη τηλεοπτική σειρά, Suits, πρέπει να ξεχάσει πολλές παλιές της συνήθειες πια και να ακολουθήσει μια σειρά από αυστηρούς κανόνες. Αναφερθήκαμε σε αυτούς σε […]

Όπως καταλαβαίνεις, ο παραμυθένιος γάμος και η θέση της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια θα απασχολούν για πολύ καιρό ακόμα τα media. Η πρώην ηθοποιός που έγινε περισσότερο διάσημη απ’τον ρόλο της στη τηλεοπτική σειρά, Suits, πρέπει να ξεχάσει πολλές παλιές της συνήθειες πια και να ακολουθήσει μια σειρά από αυστηρούς κανόνες.

Αναφερθήκαμε σε αυτούς σε άρθρο προ ημερών.

Η Δούκισσα του Σάσεξ λοιπόν, μετά τον γάμο της με το Πρίγκιπα Χάρι, εκτός των άλλων, οφείλει να σέβεται όλους όσους βρίσκονται πάνω από εκείνη στην ιεραρχία. Ακόμα και την Κέιτ Μίντλετον η οποία επί 8 χρόνια είναι σύζυγος του Πρίγκιπα William και μητέρα τριών παιδιών και μελλοντική Βασίλισσα, μιας και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα είναι ο μελλοντικός Βασιλιάς.

Αυτό δηλαδή σημαίνει πως η Meghan κάθε φορά που θα βλέπει την Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, οφείλει να υποκλίνεται.

Το ίδιο ισχύει και για τις γεννημένες πριγκίπισσες Άννα, Αλεξάνδρα, Βεατρίκη και Ευγενία, καθώς είναι ανώτερες και θα πρέπει να δέχονται κι εκείνες υπόκλιση απ’τη Μέγκαν.

Η διαφορά βέβαια είναι ότι όταν στο πλευρό της βρίσκεται ο Χάρι, τότε οι πριγκίπισσες πρέπει να υποκλιθούν σε εκείνη, αφού ο ίδιος τις περνά στην ιεραρχία οπότε και σαν ζευγάρι τις περνούν στην κατάταξη.

Αντίστοιχα, και η Κέιτ πρέπει να υποκλίνεται στις πριγκίπισσες, όχι όμως όταν είναι μπροστά ο Γουίλιαμ. Και φυσικά όλες μαζί υποκλίνονται στην Καμίλα, γυναίκα του Πρίγκιπα Κάρολου, μόνο όταν εκείνος είναι μπροστά.

Η υπόκλιση, της υπόκλισης σε αυτή την οικογένεια! Ανάθεμα αν θυμούνται κάθε φορά που πρέπει να υποκλιθούν…

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET