ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Woman on Top | 7 στάσεις που θα σε κάνουν την… «καβαλάρισσα» της καρδιάς του!

Αν σε ρωτούσα ποια είναι η πιο κλασική στάση στο σεξ που όλοι μα όλοι κάνουν, κατά πάσα πιθανότητα θα μου ανέφερες το ιεραποστολικό, άντε κι αυτή στα τέσσερα. Το μυαλό σου δύσκολα θα πήγαινε στη στάση με τη γυναίκα από πάνω ως πρώτη και βασική επιλογή. Η αλήθεια είναι πως αυτές οι δύο είναι […]

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2017

Αν σε ρωτούσα ποια είναι η πιο κλασική στάση στο σεξ που όλοι μα όλοι κάνουν, κατά πάσα πιθανότητα θα μου ανέφερες το ιεραποστολικό, άντε κι αυτή στα τέσσερα. Το μυαλό σου δύσκολα θα πήγαινε στη στάση με τη γυναίκα από πάνω ως πρώτη και βασική επιλογή.

Η αλήθεια είναι πως αυτές οι δύο είναι οι πιο δημοφιλείς στάσεις κι εκείνες που προτιμώνται περισσότερο από τα ζευγάρια. Για κάποιο λόγο, ασυναίσθητα, πιο συχνά μας έρχεται στο μυαλό ο άντρας από πάνω παρά η γυναίκα. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.

Η αλήθεια είναι πως το να είναι κανείς από πάνω είναι λίγο τρομακτικό γιατί αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο, αλλά συνάμα ερεθιστικό, αφού αποπνέει εξουσία και σιγουριά. Άσε τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς κατά μέρος και δοκίμασε μερικές από τις παρακάτω παραλλαγές της στάσης με τη γυναίκα από πάνω για να βιώσεις την υπέρτατη απόλαυση:

#1 Το «καυτό» κάθισμα

Αν είσαι γυναίκα που λατρεύει να έχει τον έλεγχο, αυτή είναι η ιδανική στάση για σένα. Ενώ ο σύντροφός σου βρίσκεται ξαπλωμένος ανάσκελα, εσύ γονατίζεις από πάνω του με τα πόδια σου να είναι κολλητά γύρω από το σώμα του. Έτσι μπορείς να ελέγχεις απόλυτα το ρυθμό της διείσδυσης, αλλά και όλης της κίνησης. Στηρίξου με τα χέρια σου από τον κορμό του συντρόφου σου κι από εκεί και πέρα πήγαινε όσο αργά ή όσο γρήγορα θέλεις. Εσύ είσαι η αφέντρα εξάλλου!


#2 Η έκρηξη ηδονής

Αυτή η στάση θα μπορούσε να ονομαστεί έτσι γιατί είναι πραγματικά έντονη κι έχει έναν παραπάνω βαθμό δυσκολίας. Ο σύντροφός σου είναι και πάλι ξαπλωμένος ανάσκελα όμως στην άκρη του κρεβατιού με το κεφάλι και το μισό κορμό του να κρέμονται. Εσύ πάλι κάθεσαι από πάνω του και στηρίζεις τα χέρια σου είτε στο κρεβάτι είτε στα πόδια του για να μπορείς να έχεις ισορροπία. Είναι μία στάση φοβερή που εγγυάται δυνατούς οργασμούς και στους δυο σας, απλά θέλει προσοχή.


#3 Η καβάλα της ζωής σου

Κι από τα δύσκολα, πάμε σε μία ιδιαίτερα ρομαντική και γούτσου γούτσου στάση που ενδείκνυται περισσότερο για τους πρωτάρηδες. Ο σύντροφός σου είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, ενώ εσύ έρχεσαι να ξαπλώσεις μπρούμυτα πάνω του. Είναι υπέροχη στάση, γιατί τα κορμιά σας γίνονται ένα, ενώ έχετε απόλυτη θέα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Μπορείς να τοποθετήσεις τα χέρια του στη μέση ή στους γοφούς σου και να του πεις να βοηθά την κίνηση όσο εσύ κάνεις τα υπόλοιπα.


#4 Το τρενάκι του πόθου

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα στάση είναι αυτή όπου ο σύντροφός σου βρίσκεται ξαπλωμένος όσο εσύ έχεις καθίσει από πάνω του, ανάποδα όμως αυτή τη φορά, δηλαδή με τρόπο τέτοιο που εκείνος να έχει θέα των γοφών και της πλάτης σου. Βρες στήριξη δεξιά κι αριστερά στους γλουτούς του και ξεκίνα να κουνιέσαι με αργές κινήσεις για να τον φτιάξεις. Όταν βρεις την ιδανική γωνία, δώσε μεγαλύτερη ώθηση και κουνήσου λες και κάνεις τρενάκι σε λούνα παρκ. Η σταδιακά αυξανόμενη ταχύτητα έχει μεγάλη σημασία σ’ αυτήν την στάση. Γι’ αυτό στο τέλος της… διαδρομής, δώσ’ τα όλα.


#5 Ο ερωτικός τελειωμός

Αυτή η στάση είναι κάπως ιδιαίτερη, γιατί παρόλο που η γυναίκα έχει τα ηνία, τα μοιράζεται εξίσου με το σύντροφό της. Βάλε τον να καθίσει στο κρεβάτι ή στο πάτωμα με τα πόδια του τεντωμένα μπροστά, ενώ εσύ κάθεσαι πάνω του σιγά σιγά και πάλι με την πλάτη σου γυρισμένη προς εκείνον. Το θέμα είναι ότι δεν κάθεσαι απόλυτα, αλλά έχεις τα πόδια σου λυγισμένα, οπότε για να βρεις από κάπου στήριξη θα πρέπει είτε να σε κρατάει κάπως εκείνος είτε να ρίξεις όλο το βάρος στα πόδια σου, πράγμα επίπονο και κουραστικό. Πίεσε τους μύες των γλουτών σου, ενώ εκείνος κάνει μικρές κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη του.


#6 Διδακτορικό στους γλουτούς

Αν έχετε βαρεθεί την κλασική στάση με τη γυναίκα από πάνω, πέρα από τις όσες νέες έμαθες σήμερα, προστίθεται κι αυτή. Ο σύντροφός σου για ακόμη μία φορά ξαπλωμένος, με το ένα του πόδι λυγισμένο προς τα πάνω. Εσύ δε, έρχεσαι από πάνω του και γονατίζεις τοποθετώντας το σώμα σου πλαγίως, έτσι ώστε η κοιλιά σου να είναι στο ίδιο ύψος με το λυγισμένο του πόδι και να βρίσκεις στήριξη εκεί. Είναι υπέροχη, απλή κι άκρως απολαυστική στάση.


#7 Ενίσχυση από πίσω

Πολύ ωραία στάση και με θέα. Ο σύντροφός σου βρίσκεται και πάλι ξαπλωμένος ανάσκελα όσο εσύ κάθεσαι από πάνω του παίρνοντας θέση σαν αυτή στα τέσσερα. Κάθεσαι δηλαδή στα τέσσερα με εκείνον να βλέπει πλάτη και οπίσθια, απλά εδώ εσύ ωθείς την κίνηση και το ρυθμό εφόσον εκείνος είναι ξαπλωμένος. Χρειάζεσαι βέβαια ενισχύσεις κι αυτές είναι να σου δώσει ο σύντροφός σου μία μικρή ώθηση κρατώντας το σώμα σου από τους γοφούς.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET