ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα είδαμε την πρώτη στάση της Γραμμής 4 του Μετρό! Δείτε που βρίσκεται.

Εντός του πρώτου τριμήνου του 2016 αναμένεται να δημοπρατηθεί το πρώτο τμήμα του έργου της γραμμής 4 του μετρό που θα συνδέσει το άλσος Βεΐκου με του Γουδή, προϋπολογισμού 1,4 δισ. ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός της γραμμής 4, η οποία μετά την ολοκλήρωσή της θα φτάσει έως τη Λυκόβρυση, είναι 3,35 δισεκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, σύμφωνα […]

Default avatar

Guest Author

4 Νοεμβρίου, 2015

Εντός του πρώτου τριμήνου του 2016 αναμένεται να δημοπρατηθεί το πρώτο τμήμα του έργου της γραμμής 4 του μετρό που θα συνδέσει το άλσος Βεΐκου με του Γουδή, προϋπολογισμού 1,4 δισ. ευρώ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της γραμμής 4, η οποία μετά την ολοκλήρωσή της θα φτάσει έως τη Λυκόβρυση, είναι 3,35 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους», μάχη με τον χρόνο πρέπει να δοθεί προκειμένου έως τον Μάρτιο του 2017 να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα των αυτοκινητοδρόμων ώστε να μη χαθούν οι χρηματοδοτήσεις από το προηγούμενο ΕΣΠΑ και να μην υπάρξει ανάγκη να μεταφερθούν ως έργα-«γέφυρες» στο νέο πρόγραμμα, το οποίο είναι σημαντικά μικρότερο (4,5 δισ. για έργα υποδομών από 21 δισ. συνολικά για έργα του προηγούμενου).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους σταθμούς από τους οποίους θα αποτελείται η νέα γραμμή 4.

ethnos-0411-metro

 

Kι ενώ διαβάζουμε όλα τα παραπάνω, σήμερα καθώς περπατούσα στην Πατησίων, είδα μία στάση Μετρό που ονομάζεται «Μουσείο». Στην αρχή πίστεψα ότι όντως ετοιμάζουν στάση εκεί. Μετά είδα το παρακάτω post στο Facebook και κατάλαβα τι παίζει!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/athensville/posts/10153278838458099″ bottom=”30″]

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET