ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

H Κομοτηνή λέει «Γουέλ ΚΟΜ» στους πρωτοετείς φοιτητές με διήμερο φεστιβάλ υποδοχής!

Συναυλία με Koza Mostra και Street food festival, θα το ζήσουν στην Κομοτηνή.

Neopolis Team

6 Οκτωβρίου, 2022

Απ’ ό,τι φαίνεται, ήταν να μη γίνει η αρχή! Με το Πανεπιστήμιο Πατρών να κάνει το πρώτο βήμα, οι φοιτητούπολεις της Ελλάδας δημιουργούν μια νέα παράδοση για το καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών τους, με την απουσία των μεγάλων ιδρυμάτων όπως ΕΚΠΑ και ΑΠΘ στην πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα, να είναι ηχηρή. Ίσως είναι αργά πια να κάνουν join in, αλλά να ελπίσουμε για του χρόνου τουλάχιστον;

Σε κάθε περίπτωση, το Πανεπιστήμιο Πατρών και Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο έχουν ανακοινώσει τις εκδηλώσεις/δράσεις τους, ενώ στην παρέα των φεστιβάλ υποδοχής έρχεται να προστεθεί και το ΔΠΘ στην Κομοτηνή, με μότο το Γουέλ ΚΟΜ (λογοπαίγνιο and everything)! 

Πρόκειται για ένα διήμερο υποδοχής φοιτητών στις 8 και 9 Οκτωβρίου, πρωτοβουλία του Δήμου Κομοτηνής και της Αντιδημαρχίας Τουρισμού μαζί με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού Exagono του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής και την Κοιν.Σ.Επ. Θράκης Κίνητρο, καθώς και με την υποστήριξη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σε «Μια γιορτή για να γνωριστούμε καλύτερα» όπως αναφέρει η αφίσα, οι πρωτοετείς (και όχι μόνο) έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πόλη από την πλευρά του φοιτητή, δίνοντας το παρόν σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως αυτές παρουσιάζονται στο παρακάτω αναλυτικό πρόγραμμα.

Μεταξύ τους πολλές και διάφορες συναυλίες, όπως αυτή των Κόζα Μόστρα στις 20:30 το Σάββατο, καθώς επίσης επισκέψεις σε μουσεία, εθελοντικές δράσεις, street food festival κ.α.

Όπως είπαμε, πρόκειται για ένα διήμερο υποδοχής αυτή τη φορά κι όχι ολόκληρη εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει. Το πρόγραμμα παραμένει πλούσιο!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET