ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

8 φορές που πρέπει να αποφύγεις να φορέσεις στρινγκ!

Όλο και περισσότερες είναι πλέον οι γυναίκες που φορούν στρινγκ στην καθημερινότητά τους. Είναι βολικά, δεν αφήνουν σχήμα στο παντελόνι σου και βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες φορές που δεν πρέπει να τα προτιμάς, γιατί είτε θα γίνεις ρεζίλι είτε θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα. Εκτός των άλλων, το ύφασμα από το οποίο […]

Όλο και περισσότερες είναι πλέον οι γυναίκες που φορούν στρινγκ στην καθημερινότητά τους. Είναι βολικά, δεν αφήνουν σχήμα στο παντελόνι σου και βγαίνουν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες φορές που δεν πρέπει να τα προτιμάς, γιατί είτε θα γίνεις ρεζίλι είτε θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα. Εκτός των άλλων, το ύφασμα από το οποίο φτιάχνονται, είναι απίστευτα εύκολο να τρυπώσει ανάμεσα στον ορθό ή στον κόλπο σου και περιέχει τόσα βακτήρια και ιούς που μπορούν να σου προσφέρουν λοίμωξη στο λεπτό.

Αυτές είναι οι φορές λοιπόν που ΔΕΝ πρέπει σε καμία περίπτωση να φοράς στρινγκ:

1. Όταν φοράς κοντή φούστα

Αν η φούστα σου είναι τόσο κοντή ώστε όταν κάθεσαι να κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν όλα, καλύτερα να αποφύγεις να φορέσεις στρινγκ για να αποφύγεις και την πιθανή κατακραυγή. Επιπλέον φορώντας στρινγκ και κοντή φούστα, μπορεί να κολλήσεις βακτήρια και μικρόβια όταν κάθεσαι σε θέσεις των ΜΜΜ, καθώς και σε άλλα δημόσια μέρη.

2. Όταν είσαι επιρρεπής στους μύκητες και στα βακτήρια

Αν παρατηρείς ότι τα στρινγκ σου δημιουργούν ερεθισμό, σπυράκια στην ευαίσθητη περιοχή ή τσούξιμο, τότε κατά πάσα πιθανότητα σε πειράζουν και θα πρέπει να σταματήσεις να τα φοράς.

3. Όταν δεν κάνεις μπάνιο καθημερινά

Είναι σημαντικό να κάνεις καθημερινά ντους για να καθαρίζει τόσο το δέρμα σου όσο και να έχεις λιγότερες πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο βακτήριο ή μύκητα. Αν δεν κάνεις μπάνιο καθημερινά, καλό είναι να αλλάζεις τουλάχιστον καθημερινά το εσώρουχό σου.

4. Όταν δεν αλλάζεις τακτικά το ταμπόν σου

Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να μολυνθεί ο κόλπος σου με τη μη συχνή αλλαγή του ταμπόν. Για να αποφύγεις τη μόλυνση, είναι απαραίτητο να αλλάζεις το ταμπόν ανά μία με δύο ώρες.

5. Όταν έχεις διαρροές

Τα 2/5 των γυναικών κάτω των 60 ετών, έχουν διαρροή υγρών στη διάρκεια της μέρας. Λίγες και μόνο σταγόνες υγρών στο εσώρουχό σου αρκούν για να σου δημιουργήσουν ευαισθησία ή τσούξιμο, κι εδώ το στρινγκ δε βοηθάει την κατάσταση.

6. Όταν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικά

Αν βρίσκεσαι σε επαφή με περισσότερους από έναν συντρόφους και δε λαμβάνεις προστασία, τα στρινγκ προκαλούν επιπρόσθετο ερεθισμό και διογκώνουν την ευπάθειά σου στο να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

7. Όταν είσαι άρρωστη

Δηλαδή το ανοσολογικό σύστημά σου είναι ήδη στα χειρότερά του. Φορώντας στρινγκ, είναι πολύ ευκολότερο για τα βακτήρια και τους μύκητες να τρυπώσουν από τον ορθό σου και να χειροτερεύσουν ακόμη περισσότερο την ασθένειά σου.

8. Όταν πηγαίνεις να αγοράσεις μαγιό

Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που προβάρεις το μαγιό που σου αρέσει και πρόκειται να αγοράσεις. Το έχουν δοκιμάσει χιλιάδες άλλες κοπέλες που αγνοείς την υγιεινή της καθεμιάς. Γι’ αυτό φρόντιζε να μη βγάζεις εντελώς το εσώρουχό σου και να δοκιμάζεις το κάτω μέρος του μαγιό πάνω από αυτό.

 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μιας που το ανέφερε η Συνατσάκη, τι είναι τελικά το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο;

HAPPY BODY

Το Move For The Planet είναι η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα!

ΣΤΥΛ

5 ιδέες να στιλιζάρεις το cargo παντελόνι για κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

HAPPY BODY

9 πράγματα που σου φαίνονται περίεργα στο στήθος σου, όμως είναι φυσιολογικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET