ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια ποδοπατήθηκε έξω από κλαμπ κι έχασε τη ζωή της λόγω του υπερβολικού κόσμου!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βρετανία με μία 20χρονη φοιτήτρια. Η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από κιγκλίδωμα και καταπατήθηκε από τους παρευρισκομένους. Η Ολίβια Μπερτ βρισκόταν στο κλαμπ Missoula στο Ντάρεμ όταν ξαφνικά παγιδεύτηκε κάτω απ’τα κάγκελα ασφαλείας που είχαν τοποθετήσει οι υπεύθυνοι προκειμένου να σταματήσει […]

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2018

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βρετανία με μία 20χρονη φοιτήτρια. Η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν καταπλακώθηκε από κιγκλίδωμα και καταπατήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Η Ολίβια Μπερτ βρισκόταν στο κλαμπ Missoula στο Ντάρεμ όταν ξαφνικά παγιδεύτηκε κάτω απ’τα κάγκελα ασφαλείας που είχαν τοποθετήσει οι υπεύθυνοι προκειμένου να σταματήσει η ροή του κόσμου μιας και το κλαμπ ήταν υπερ-πλήρες. Κάποιοι ανέτρεψαν τα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα η φοιτήτρια να παγιδευτεί αλλά και να ποδοπατηθεί από τον κόσμο που δεν της έδινε καμία σημασία.

Η συμφοιτήτρια που βρισκόταν μαζί της, δήλωσε: «Οι άνθρωποι στα μετόπισθεν δεν γνώριζαν όταν είχαν τοποθετηθεί κάγκελα μπροστά, γι’αυτό και συνέχισαν να σπρώχνουν μέχρι που μία από τις μπάρες έπεσε πάνω της. Η φίλη μου ήταν εγκλωβισμένη από κάτω αλλά ο κόσμος συνέχισε να πατά πάνω της και να την προσπερνά. Προσπάθησε να κρατήσει αντίσταση αλλά οι άλλοι ήταν τόσοι πολλοί».

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις εξαιτίας των εκτεταμένων κρανιακών κακώσεων που υπέστη και δεν συνήλθε ποτέ ακόμα και με τις προσπάθειες των ανδρών στην πύλη.

Σύμφωνα με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη. Ο επικεφαλής αστυνομικός του Ντάρεμ ωστόσο, δήλωσε ότι η αστυνομικά διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Κρίμα κι άδικο να χάνεις τη ζωή σου κατ’αυτό τον τρόπο!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET