ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Φοιτητής βρίσκει κομμάτι από γυαλί στο φαγητό της εστίας, τι πιο σύνηθες!

Άλλο ένα μεσημέρι στη σίτιση...

Neopolis Team

14 Δεκεμβρίου, 2022

Θα ανοίξουμε για άλλη μία φορά την κουβέντα για το φαγητό της λέσχης, ένα θέμα που έχει πονέσει πολλούς φοιτητές – if you know what I mean. Όχι επειδή οι γευστικοί τους κάλυκες είναι συνηθισμένοι σε γκουρμεδιές, αλλά γιατί αντικειμενικά δεν είναι πάντα… πετυχημένο.

Ακόμα κι αυτό θα παλευόταν όμως, αν δε σημειώνονταν άλλες ατυχείς στιγμές, όπως η εύρεση γυαλιού σε μακαρονάδα. Ναι, έχει συμβεί κι αυτό και συγκεκριμένα στην εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, με φοιτητή να δημοσιεύει τα πειστήρια γράφοντας «Τζάμι το φαγητό και σήμερα». Μιλώντας κυριολεκτικά… 

Το πιο αξιοσημείωτο δε, είναι ότι στα σχόλια από κάτω πολλοί είχαν να μοιραστούν τις δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες, με ένα από αυτά να αναφέρει: «Πριν δύο χρόνια είχα βρει κεφάλι από πριτσίνι (για όσους δεν ξέρουν είναι σιδερένιο κεφαλι περιπου σαν αυτο της βίδας) μέσα σε μακριά μακαρονια. Από τότε προτιμώ να τρώω πένες… Μάλλον ούτε πένες θα ξαναφάω…»

«Oh fuck… Μου ‘χει τύχει να μασήσω υφή τζαμακιού / γυαλιού… τώρα κατάλαβα τι ήταν… έλεος πια. Μάλλον συχνά τυχαίνει, όχι απλώς μια φορά», σημειώνει άλλος

Και η απορία που μας γεννήθηκε είναι τι στο καλό κάνουν στις κουζίνες της εστίας; Στήνουν μπουζούκια night και σπάνε πιάτα; 

Πάντως, ο πρύτανης δε φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το expose της σχολής, δηλώνοντας στο pelop.gr: «Εχω καλέσει τους φοιτητές μας με σχετικές ανακοινώσεις και τους καλώ και πάλι μέσω της εφημερίδας σας, εάν βρίσκουν κάτι μέσα στο φαγητό τους ή δεν τους αρέσει κάτι να μας το καταγγέλλουν ώστε να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα». Ενώ πρόσθεσε:

Αναζητήσαμε τον συγκεκριμένο φοιτητή που έκανε την καταγγελία, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Το Πανεπιστήμιό μας έχει τεχνολόγο τροφίμων και ελέγχει τα πάντα. Αν όμως δεν έχουμε τεκμήρια, δεν μπορούμε να κινηθούμε και να κάνουμε τις απαραίτητες επισημάνσεις στον ανάδοχο του έργου.

Ο κ. Χρήστος Μπούρας επισήμανε ακόμη πως τις τελευταίες μέρες γίνονται τακτικές αναρτήσεις για το φαγητό, πράγμα που όπως λέει, τον προβληματίζει. Μιλώντας για το παραπάνω περιστατικό συγκεκριμένα, σημείωσε ότι από τη μελέτη της φωτογραφίας που έκανε ο τεχνολόγος τροφίμων, δεν πρόκειται για γυαλί, αλλά για κάτι καμένο. 

Στο μεταξύ, λίγη ώρα μετά το πρώτο ποστ, φοιτήτρια δημοσίευσε τη δική της εμπειρία όταν συνάντησε κάτι σαν κομμάτι γυαλιού στο φαγητό της.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Θεσσαλίας καινοτομούν με τεχνολογία που βοηθά στην κίνηση των ΑμεΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουν το στεγαστικό επίδομα οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση από το καλοκαίρι!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εσωτερικό Erasmus: Ξεκινούν οι αιτήσεις των φοιτητών για «μετακίνηση» σε άλλο Τμήμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET