ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητής στην Θεσσαλονίκη μαχαιρώθηκε από άγνωστο.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο τα ξημερώματα στις 02:00, όταν άγνωστος μαχαίρωσε 6 φορές έναν 22χρονο φοιτητή με καταγωγή από την Κέρκυρα. Πιο συγκεκριμένα, ο φοιτητής βρισκόταν με την παρέα του σε μπαρ στη Ροτόντα, μέχρι που αποχώρησε και βρέθηκε στην Καμάρα. Εκεί, συνομίλησε με δύο άτομα που έγραφαν συνθήματα με σπρέι σε τοίχο. Όταν […]

Neopolis Team

14 Μαρτίου, 2017

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο τα ξημερώματα στις 02:00, όταν άγνωστος μαχαίρωσε 6 φορές έναν 22χρονο φοιτητή με καταγωγή από την Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο φοιτητής βρισκόταν με την παρέα του σε μπαρ στη Ροτόντα, μέχρι που αποχώρησε και βρέθηκε στην Καμάρα. Εκεί, συνομίλησε με δύο άτομα που έγραφαν συνθήματα με σπρέι σε τοίχο. Όταν ζήτησε από τον ένα να του δώσει το σπρει για να γράψει στον τοίχο, εκείνος αρνήθηκε και ξέσπασε καυγάς. Ο άγνωστος που αρνήθηκε να του δώσει το σπρέυ, έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε τον 22χρονο φοιτητή έξι φορές και ύστερα τον χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι.

Οι μαχαιριές είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς στο αριστερό φρύδι και τους γλουτούς. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος. Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Λευκού Πύργου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET