ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φιλοσοφική ΕΚΠΑ: Εκτός λειτουργίας η θέρμανση όσο ο «Φίλιππος» κάνει την επέλασή του!

Θέρμανση και ΑΕΙ δε συναντήθηκαν ποτέ...

Neopolis Team

11 Μαρτίου, 2022

Από χθες παρακολουθούμε περιοχές της Ελλάδας (ακόμα και της Αττικής) να ντύνονται στα λευκά και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Ο Μάρτης ήταν πάντα συνυφασμένος με την Άνοιξη και το μόνο που δεν περιμέναμε ποτέ ήταν να μας φέρει χιόνια. Το ζήσαμε όμως και αυτό, που σημαίνει ότι βιώνουμε και τσουχτερό κρύο!

Εκεί λοιπόν που νομίζαμε ότι είχαμε γλιτώσει από… την πνευμονία εν ώρα διάλεξης, ο «Φίλιππος» μας έφερε ξανά αντιμέτωπους με το πρόβλημα της θέρμανσης στα πανεπιστήμια και το γνωστό στυλιστικό κόλπο «κρεμμύδι», για να κρατηθούμε ζεστοί.

Όπως κατήγγειλαν φοιτητές του Παν/μίου Ιωαννίνων, τα δύσκολα ξεκίνησαν από τη διαδρομή προς τη σχολή τους και συνεχίστηκαν την ώρα τού μαθήματος, αφού για άλλη μία φορά οι αίθουσες ήταν παγωμένες.

Από την Τετάρτη όμως, τα ίδια περνούν και οι φοιτητές της Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ, αφού προέκυψε πρόβλημα σε σωλήνα, με αποτέλεσμα το σύστημα θέρμανσης να είναι εκτός λειτουργίας. Πράγμα που αν κρίνουμε από τη γενικότερη κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια, δε διαφέρει και πολύ από μια κανονική μέρα, όπου τα πάντα λειτουργούν ρολόι…

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Σχολή:

Την Τετάρτη 9/3/2022 το πρωί προέκυψε αναπάντεχα ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα θέρμανσης της Σχολής. Σε χώρο όπου βρίσκονται οι σχετικές μηχανολογικές εγκαταστάσεις έσπασε σωλήνας, με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκτεταμένη διαρροή και ως εκ τούτου το σύστημα θέρμανσης να μην είναι εφικτό να τεθεί σε λειτουργία.

Από εκείνη τη στιγμή, το συνεργείο που έχει την ευθύνη για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων ψύξης-θέρμανσης της Σχολής επιχειρεί να θέσει τη διαρροή υπό έλεγχο και να αποκαταστήσει τη βλάβη. Δυστυχώς, ως σήμερα το πρόβλημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί, παρότι καταβάλλονται αδιάκοπα όλες οι ενδεδειγμένες προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης. Ως εκ τούτου, ούτε αύριο, Παρασκευή 11/3/2022, είναι δυνατόν να λειτουργήσει η θέρμανση της Σχολής.

Ζητούμε την εκ μέρους σας κατανόηση και ανοχή στις επιπτώσεις αυτού του προβλήματος, το οποίο ανέκυψε παρ’ ελπίδα σε περίοδο ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET