ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζεσαι για ψώνια στην Black Friday; Έτσι θα τσεκάρεις αν οι εκπτώσεις είναι πραγματικές!

Βρισκόμαστε προ των πυλών για τη Black Friday (που λέει ο λόγος) και ήδη πολλοί καταναλωτές έχουν ήδη πραγματοποιήσει αγορές τους, ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται για το αυριανό μεγάλο “μπαμ”. Οι εκπτώσεις παρ’όλα αυτά κρύβουν παγίδες, καθώς ενδέχεται η αρχική τιμή να μην είναι η αληθινή και στην ουσία ο επιχειρηματίας να μην έχει μειώσει […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2018

Βρισκόμαστε προ των πυλών για τη Black Friday (που λέει ο λόγος) και ήδη πολλοί καταναλωτές έχουν ήδη πραγματοποιήσει αγορές τους, ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται για το αυριανό μεγάλο “μπαμ”.

Οι εκπτώσεις παρ’όλα αυτά κρύβουν παγίδες, καθώς ενδέχεται η αρχική τιμή να μην είναι η αληθινή και στην ουσία ο επιχειρηματίας να μην έχει μειώσει το κόστος.

Γι’αυτό λοιπόν με αφορμή την εμπορική προωθητική δράση και προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα, το Τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας.

Οι τιμές ελήφθησαν μέσω επιτόπιας έρευνας σε καταστήμα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας αλλά και μέσω αποστολής στοιχείων τιμών από τις ίδιες τις εταιρείες. Οι εν λόγω τιμές είναι αυτές που ίσχυαν την Παρασκευή 16/11/2018 και αφορούν σε περίπου 870 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Με λίγα λόγια, για να μην πάτε σαν τα πεπόνια και πιαστείτε κότσος από τις εταιρείες, μπορείτε να τσεκαρέτε για το κατά πόσο οι αναγραφόμενες προσφορές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και να αναζητήσετε το προϊόν που θέλετε.

Σε άλλη περίπτωση, δείτε τη λίστα  ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET