Είναι viral

Εταιρεία δίνει 9.000€ σε όποιον αντέξει να μείνει ένα μήνα χωρίς κινητό!

Το 'χεις πιστεύεις;

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που προσφέρει μπόλικη έμπνευση όσον αφορά ιδέες για αποτοξίνωση και νέες συνήθειες, μιας που μας πετυχαίνει σε mood επανεκκίνησης και αλλαγών. Έχουμε τα New Year’s Resolutions, το Dry January, ενώ τελευταία ακούμε συχνά και για social media detox. Βασικά, εμείς σας προτρέψαμε να το υιοθετήσετε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και μια αμερικάνικη εταιρεία, η οποία δίνει το κίνητρο να αφήσεις το κινητό σου στην άκρη για έναν ολόκληρο μήνα και περιμένει από σένα την αποφασιστικότητα να το κάνεις. Το λεγόμενο κίνητρο είναι $10.000 (τα μάτια πετούν φλογίτσες ξαφνικά), ενώ το challenge είναι να μείνεις μακριά από το smartphone σου για 30 μέρες.

Ως ένδειξη ελέους βέβαια, η εταιρεία παρέχει στους «διαγωνιζόμενους» ένα κινητό με πλήκτρα, ώστε να μπορούν να έχουν μια υποτυπώδη επικοινωνία με τους γύρω τους. Παίζει κάνα φιδάκι έστω; 🥲

Η δοκιμασία είναι μέρος του προγράμματος Digital Detox της εταιρείας γιαουρτιού Siggi’s και θέλει να πετύχει την απεξάρτηση όσων συμμετέχουν από τον ψηφιακό κόσμο. Ή τουλάχιστον να τους αποδείξει ότι είναι εξαρτημένοι. Η αποχή από κάτι που καταλαμβάνει τεράστιο μέρος της καθημερινότητάς σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τη σημασία του στη ζωή σου.

Όπως δείχνουν στοιχεία άλλωστε, ένας μέσος άνθρωπος σπαταλάει 5,4 ώρες περίπου σκρολάροντας. Αυτό σημαίνει ότι «κλέβουμε» 5,4 ώρες από άλλα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε, πιο εποικοδομητικά. Η εταιρεία Siggi’s λοιπόν, θεωρεί ότι ένα tempting ποσό θα πείσει τον κόσμο να δοκιμάσει την αποτοξίνωση από το smartphone του – and let me tell you, έχει δίκιο. Για 9.200€ απαρνιόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη το σκρολάρισμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη siggi’s dairy (@siggisdairy)

Δεν έχει πολλή σημασία βέβαια, καθώς η δοκιμασία απευθύνεται μόνο σε πολίτες της Αμερικής και της Κολομβίας. Αν τυχαίνει να έχεις υπηκοότητα και να μας διαβάζεις ωστόσο, τότε αυτό που ζητάει η εταιρεία είναι: 1ον, να είσαι άνω των 18 και 2ον, να γράψεις μια μικρή έκθεση (100-150 λέξεων), όπου θα εξηγείς γιατί το digital detox θα είχε θετική επιρροή στη ζωή σου. Οι αιτήσεις για συμμετοχή ξεκίνησαν στις 17 Ιανουαρίου και λήγουν στις 31 του μήνα, με 10 τυχερούς που θα επιλεχθούν να κερδίζουν από $10.000 ο καθένας.

Οι υπόλοιποι που δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στο challenge της αμερικάνικης εταιρείας, μπορούμε να θέσουμε ένα ίδιο μόνοι μας στον εαυτό μας. Θα έχει πλάκα να δούμε πόσο θα αντέξουμε. Challenge accepted λοιπόν (αν και χωρίς αντίστοιχο έπαθλο, βλέπουμε να σπάμε πολύ πιο εύκολα). 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

Είναι viral

Είδαμε πώς είναι σήμερα ο Γιωργάκης απ’το «Ουράνιο Τόξο» και -μαντέψτε- δεν έγινε νυχτερίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET