ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

e-Shop AUEB | Το πρώτο e-shop ελληνικού πανεπιστημίου είναι γεγονός!

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησε το δικό του e-shop. Όπως θα δείτε, αρχικά φιλοξενούνται τα βιβλία των Εκδόσεων ΟΠΑ, αλλά πολύ πιθανό είναι το επόμενο διάστημα να δούμε κι άλλα αντικείμενα που έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο. Αν σκεφτούμε τι μπορεί να βρει κανείς σε e-shop πανεπιστημίων, τότε στο Shop του ΟΠΑ ίσως δούμε και […]

Neopolis Team

26 Μαΐου, 2016

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησε το δικό του e-shop. Όπως θα δείτε, αρχικά φιλοξενούνται τα βιβλία των Εκδόσεων ΟΠΑ, αλλά πολύ πιθανό είναι το επόμενο διάστημα να δούμε κι άλλα αντικείμενα που έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο.

Αν σκεφτούμε τι μπορεί να βρει κανείς σε e-shop πανεπιστημίων, τότε στο Shop του ΟΠΑ ίσως δούμε και φουτεράκια, μπλουζάκια, καπέλα κτλ με τα χρώματα και τα λογότυπα του ΟΠΑ.

Κάντε μία επίσκεψη στο Shop.Aueb.gr και δείτε το πρώτο e-shop ελληνικού πανεπιστημίου!

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται:

Καλωσήρθατε στις Εκδόσεις ΟΠΑ!

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο των Εκδόσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Οι Εκδόσεις Ο.Π.Α ιδρύθηκαν το 2005 με τη φιλοδοξία να συμβάλουν στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης και έρευνας και τον επιστημονικό διάλογο με την έκδοση επιστημονικών συγγραμμάτων σε τομείς της επιστήμης, υπηρετώντας τον εκπαιδευτικό και ερευνητικό ρόλο του Πανεπιστημίου.

Τα βιβλία που εκδίδει η εταιρεία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεματικών αντικειμένων που σχετίζονται με τα αντικείμενα σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως Οικονομικά, Λογιστική – Χρηματοοικονομικά, Επιχειρησιακή Έρευνα, Νομικά, Στατιστική και Πληροφορική.

Πρόκειται για τις πρώτες εξειδικευμένες εκδόσεις στον χώρο των Οικονομικών Επιστημών, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής ενώ διακρίνονται για το ιδιαίτερο ύφος, την αισθητική, την υψηλού επιπέδου τυπογραφία και γενικότερα, την εξαιρετική ποιότητά τους σε επίπεδο περιεχομένου και μορφής.

Οι Εκδόσεις λειτουργούν με κανόνες αγοράς, έχοντας τη δυνατότητα πώλησης των τίτλων τους σε χονδρεμπόρους, σε βιβλιοπωλεία αλλά και αποστολής των βιβλίων με αντικαταβολή σε ιδιώτες και επιχειρήσεις σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET