BINGE WATCHING

Μα τους θεούς του Άσγκαρντ, ο Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει για το «Thor 4» και τώρα λυσσάμε!

Μπορεί να μην έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως η είδηση και μόνο ήταν αρκετή για να μας φτιάξει τη μέρα!

Είχα προσωπικά πάρα πολύ καιρό να ξεκινήσω την ημέρα μου με ένα σούπερ καλό νέο!

Τέτοιου είδους νέα μπορούν να έρθουν από παντού, αυτή τη φορά κατέφθασαν από το μακρινό Χόλιγουντ. Μετά το «Endgame», το οποίο διέλυσε τις ευαίσθητες καρδούλες μας και έκανε ολόκληρους μαντράχαλους να κλαίνε σαν μωρά παιδιά στο σινεμά, η Marvel προφανώς δεν είναι πρόθυμη να σταματήσει να βγάζει ταινίες και να μας κρατάει στην «τσίτα». Μέσα καλοκαιριού λοιπόν κι ενώ οι ρυθμοί έχουν πέσει, σκάει ανακοίνωση για το «Thor 4».

Ομάδα που κερδίζει, όπως ξέρουμε, δεν αλλάζει, γι’ αυτό η επιλογή του γνωστού σκηνοθέτη Taika Waititi φαντάζει πολύ λογική στα μάτια μας, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η 3η ταινία «Thor: Ragnarok». Το κωμικό στοιχείο που έδωσε στη συγκεκριμένη του δουλειά την έκανε ξεχωριστή και δεν κούρασε σε καμία περίπτωση.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, ήρθε στη δημοσιότητα η επιστροφή του σκηνοθέτη στο MCU και έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει το ταξίδι με τον ξανθό θεό του Άσγκαρντ.

Κάτι είπαμε πριν για τις ομάδες που κερδίζουν, οπότε είναι περιττό να αναφέρουμε ποιος θα είναι ο Thor και σ’ αυτήν την ταινία. Ο Κρις Χέμσγουορθ θα ενσαρκώσει, όπως ήταν αναμενόμενο, για μία ακόμη φορά τον ρόλο που τον καθιέρωσε στις συνειδήσεις μας.

Τα καλά νέα βέβαια δεν τελειώνουν εδώ.

Το «Endgame» είχε αφήσει τον ήρωά μας στο πλευρό του Πίτερ Κουίλ και των υπολοίπων Guardians of the Galaxy. Ο Ασγκαρντιανός θεός οδεύει για νέες διαστημικές περιπέτειες με το καινούριο του crew, ενώ είναι σίγουρο πως θα έχει σημαντικό ρόλο στο «Guardians of the Galaxy vol.3». Ελπίζουμε βέβαια να έχει μπει σε πρόγραμμα γράμμωσης ο φίλος μας και να μην συνεχίσουν αυτό το αστειάκι που κάνανε τον θεό μας χοντρό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τέταρτο Thor δεν έγιναν γνωστά, και αναφέρομαι στον τίτλο, το θέμα και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως, θα έχουμε πολύ σύντομα νέα, αρχής γενομένης από το επερχόμενο Comic-Con που θα λάβει χώρα στο Σαν Ντιέγκο, Σάββατο 20 Ιουλίου. Εκεί, η λογική λέει πως το πάνελ της MCU θα μας ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τα μελλοντικά πρότζεκτ της εταιρείας.

Όπως καταλαβαίνετε, τα νέα για τους καμένους φίλους της Marvel σαν και του λόγου μου, είναι κάτι παραπάνω από καλά. Έτσι ρε παιδιά, να ξεκινάμε όμορφα τις μέρες μας!

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET