Είναι viral

«Αιώνιος» φοιτητής εμφύτευσε Bluetooth στο αυτί του για να περάσει το τελευταίο μάθημα!

Άλλο λίγο και θα γινόταν είδωλο!

Μιλήστε μας για αφοσίωση! Ή για πεισματική άρνηση για διάβασμα, όπως το δει κανείς… 

Θα σας έλεγα να πάρετε ιδέες από τον αιώνιο φοιτητή στην Ινδία, αλλά το εγχείρημά του κατέληξε σε αποτυχία (όπως όλες οι μεγάλες ιδέες δυστυχώς), οπότε καλύτερα ψάξτε αλλού. Πάντως, η αποφασιστικότητά του να περάσει επιτέλους εκείνο το ένα μάθημα που χρωστούσε και δεν τον άφηνε να πάρει πτυχίο 11 χρόνια τώρα (σε περίπτωση που νιώθατε μόνοι), αλλά και η ευρηματικότητά του, αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Όλα έγιναν στις 21 Φεβρουαρίου, όταν οι φοιτητές του Ιατρικού Κολλεγίου Μαχάτμα Γκάντι της Ινδίας είχαν εξετάσεις. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε κοπεί υπερβολικά πολλές φορές στο παρελθόν για να δεχτεί να ξανασυμβεί, οπότε το πήγε ως το τέρμα. Εμφύτευσε λοιπόν στο αυτί του μία συσκευή Bluetooth για να μπορέσει να αντιγράψει, αλλά ακόμα κι έτσι, πιάστηκε. Αν μας ρωτάτε, θα τον περνούσαμε και μόνο για τον κόπο του, όπως είχε κάνει σε παρόμοια περίπτωση καθηγητής του Εθνικού Πανεπιστημίου Taras Shevchenko στο Κίεβο.

Στο ινδικό κολλέγιο όμως τα πράγματα είναι πιο αυστηρά, μιας και σημειώνεται ότι ταλαιπωρείται γενικότερα από το φαινόμενο της αντιγραφής. Για το λόγο αυτό, υπάρχει μια ομάδα που πραγματοποιεί αιφνιδιαστικούς ελέγχους, θύμα της οποίας έπεσε κι ο φίλος μας.

Εκεί λοιπόν που νόμιζε ότι είχε βρει την τέλεια λύση, στις σωματικές έρευνες που έγιναν, βρήκαν στην εσωτερική τσέπη του παντελονιού του ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, ανακάλυψαν ότι αυτό ήταν συνδεδεμένο σε μια συσκευή Bluetooth, αλλά αδυνατούσαν να την εντοπίσουν. Αναρωτιόμαστε γιατί! Μετά από ανάκριση ωστόσο, ο φοιτητής αποκάλυψε το σχέδιό του.

Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος, λιγότερο ευρηματικός και τολμηρός συμφοιτητής του, βρέθηκε επίσης με ένα μικρό κινητό και μια Bluetooth συσκευή, η οποία όμως δεν ήταν ενσωματωμένη. Οι συσκευές και των δύο κατασχέθηκαν και τους δόθηκαν νέες ερωτήσεις στο διαγώνισμά τους, όσο η περίπτωσή τους εξεταζόταν από την επιτροπή του ιδρύματος.

Ελπίζουμε μόνο η ποινή να μην είναι βαριά. Η θέληση του τύπου φάνηκε ότι ήταν πολύ μεγάλη για να προχωρήσει σε ολόκληρη επέμβαση κι ευχόμαστε αυτό να συγκινήσει το πανεπιστήμιο. Από την άλλη βέβαια, μιλάμε και για ιατρική σχολή. Αν η αντιγραφή, όπως λέγεται, είναι τόσο μεγάλη μάστιγα, πόσο safe είμαστε αν ποτέ πέσουμε στην ανάγκη των αποφοίτων της;  🤔

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET