ΕΛΛΑΔΑ

Με δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξημέρωσε αυτή η Δευτέρα, πάντα τέτοια!

Αυτές τις Δευτέρες θέλουμε.

Neopolis Team

2 Αυγούστου, 2021

Αυτή δεν είναι μια κλασική Δευτέρα. Θα μπορούσε εύκολα να είναι ακόμα χειρότερη απ’ ό,τι συνήθως, αφού το σκηνικό έξω μας κάνει να νιώθουμε λες και βρισκόμαστε στο φούρνο με πατάτες, αλλά οι savers of the day, Μίλτος Τεντόγλου και Λευτέρης Πετρούνιας, είχαν άλλα σχέδια γι’ αυτή την αρχή της εβδομάδας.

Αυτή τη Δευτέρα ξυπνήσαμε, κι αντί να δούμε τα πιο λυπητερά νέα να φιγουράρουν στο feed (είναι καθημερινό φαινόμενο πια), μάθαμε ότι η χώρα μας έγινε κατά δύο μετάλλια πλουσιότερη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και όσο να ‘ναι, μια χαρά την πήραμε!

Εμείς οι υπναράδες δε, που δεν παρακολουθήσαμε live τη νίκη του 23χρονου Τεντόγλου, τρέξαμε να τσεκάρουμε τα αντίστοιχα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και να νιώσουμε την αδρεναλίνη από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την πρώτη του προσπάθεια που δεν τον άφησε ευχαριστημένο, μέχρι την τελευταία που του χάρισε μια θέση στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Κι αυτή η κατάκτηση του χρυσού μετράει λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες, ύστερα από την παραίτηση του Θεοδωρή Ιακωβίδη και τη συνειδητοποίηση ότι στην Ελλάδα του 2021 είναι πολύ δύσκολο να ασχολείσαι με τον πρωταθλητισμό.

Ο Μίλτος λοιπόν, κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά την Ελλάδα στην κορυφή του μήκους ανδρών με άλμα στα 8,41μ. Η πορεία του για να το καταφέρει αυτό ωστόσο, είναι λίγο παράδοξη. Διότι η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό δεν ήταν μέσω του στίβου όπως θα περίμενε κανείς, αλλά του παρκούρ. Από εκεί «μετακινήθηκε» στο οριζόντιο άλμα και σήμερα δικαιώνεται για την απόφασή του αγγίζοντας την πρωτιά.

Λίγο αργότερα, έρχεται και η σειρά του Λευτέρη Πετρούνια να δείξει την αξία του και να βρεθεί ξανά στους καλύτερους της Ολυμπιάδας! Μας έχει κακομάθει στα χρυσά, αλλά η κατάκτηση του χάλκινου ήταν άλλη μία τεράστια στιγμή του, που πανηγύρισε όλη η Ελλάδα και που έκανε αυτή τη Δευτέρα καλύτερη από τις υπόλοιπες.

Έτσι λοιπόν, η αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας (μόνο η θάλασσα μας σώζει, αδέρφια!) πήγε απροσδόκητα καλά και πέρα από τα πολλά συγχαρητήρια στα δύο αυτά παιδιά που ύστερα από χρόνια προπονήσεων και θυσιών κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και στις υπόλοιπες ελληνικές αποστολές!

Y.Γ. Μίλτο Τεντόγλου, σ’ αγαπήσαμε λίγο παραπάνω με την είσοδό σου στον αγωνιστικό χώρο!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET