ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν καφές μοιράζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι λάτρεις του καφέ θα έχουν την ευκαιρία σήμερα και αύριο να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα εντελώς δωρεάν, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καφέ που γιορτάσαμε χθες 29 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα μοιραστεί δωρεάν καφές σε αρκετά καταστήματα γνωστών brand. Για να δούμε αναλυτικά, τα καταστήματα ανά περιοχή. Στις 29/9 το Τοdaylicious, αλυσίδα […]

Default avatar

Guest Author

30 Σεπτεμβρίου, 2016

Οι λάτρεις του καφέ θα έχουν την ευκαιρία σήμερα και αύριο να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα εντελώς δωρεάν, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καφέ που γιορτάσαμε χθες 29 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα μοιραστεί δωρεάν καφές σε αρκετά καταστήματα γνωστών brand. Για να δούμε αναλυτικά, τα καταστήματα ανά περιοχή.

Στις 29/9 το Τοdaylicious, αλυσίδα καφέ που σαρώνει στην Θεσσαλονίκη θα προσφερθούν μέχρι και 20.000 δωρεάν εσπρέσσο.

Στην πρωτεύουσα την 1η Οκτωβρίου, τα γνωστά σε όλους Coffee Island θα προσφέρουν ως δώρο στους πελάτες τους το νέο espresso τους με όνομα Microfarm.

Ενώ η επίσης γνωστή αλυσίδα Coffeeway, και αυτή την 1η Οκτωβρίου, θα ακολουθήσει το μοτίβο 1+1 στους πελάτες της και στο καφέ που θα επιλέξουν!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET