fbpx

Δώσε βάση | Έτσι θα καταλάβεις ότι δεν ικανοποιείς το αγόρι σου στο κρεβάτι!


Νομίζω πως στο τέλος θα καταντήσω γραφική και θα βαρεθείτε να με διαβάζετε, αλλά δεν πειράζει. Όσο γράφω, δε θα σταματήσω να λέω πόσο απίστευτα σημαντικό είναι το σεξ σε μία σχέση. Για την ακρίβεια, μιλάμε για το Α και το Ω της σχέσης. Ναι, τόσο σημαντικό είναι. Τυπικά το πόσο σεξ κάνει ένα ζευγάρι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το διάστημα που είναι μαζί, αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας. Όσες φορές και να κάνεις σεξ την εβδομάδα (ελπίζω να είναι αρκετές), σημασία έχει όσο περνάει ο καιρός να αποκτάς περισσότερη οικειότητα με το σύντροφό σου, να το ευχαριστιέσαι και να δίνεσαι απόλυτα. Α, και να δοκιμάζεις νέα πράγματα φυσικά!

Τι συμβαίνει όμως όταν εσύ απολαμβάνεις μεν το σεξ, αλλά η απόλαυση δεν είναι αμοιβαία;

Δε σου έχει πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά όλα τα σημάδια εκεί οδηγούν. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς, όμως επειδή σε τέτοια πράγματα λειτουργούμε συναισθηματικά και ρίχνουμε στάχτη στα ίδια μας τα μάτια, θα σου τα κάνω εγώ όλα ξεκάθαρα ευθύς αμέσως.

Αν αναγνωρίζεις κάποια από τα παρακάτω σημάδια, είναι άσχημα τα μαντάτα στην ερωτική σας ζωή…

#1 Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να σε «δασκαλέψει»

Αν έχεις παρατηρήσει τώρα τελευταία κάτι από τα παρακάτω, τότε θα πρέπει να θορυβηθείς: «Ρε μωρό μου δεν το κάνεις καλά αυτό… όχι έτσι… άσε με να σου δείξω… άσε θα το κάνω μόνος μου…». Η κατάσταση έχει ως εξής. Είτε εσύ πράγματι δεν κάνεις κάτι καλά, ή τέλος πάντων όχι όπως θα ήθελε εκείνος να του το κάνεις, είτε δεν απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο τον προσεγγίζεις ερωτικά. Το σεξ μεταξύ άλλων βασίζεται στην εμπειρία και στη δεξιότητα και εδώ που τα λέμε με τον καιρό τα πάντα μαθαίνονται και οι δεξιότητες εξασκούνται. Σ’ αυτό δεν τον κατηγορώ λοιπόν, γιατί οφείλεις να προσπαθείς περισσότερο και κυρίως να τον ακούς σε αυτά που σου ζητάει να κάνεις.

#2 Κάνετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια

Αν σε ενοχλεί το γεγονός αυτό αλλά δεν του λες κάτι, να ξέρεις φταις. Αν από την άλλη, δεν τολμάς από μόνη σου κάτι καινούριο, πάλι φταις. Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον. Εάν βλέπεις ότι δεν έχει διάθεση, τότε αυτό δε συμβαίνει επειδή δεν έχει νέες ιδέες και πράγματα να δοκιμάσετε, αλλά επειδή δεν θέλει. Κι αυτό θα έπρεπε να σε ανησυχεί πολύ. Ο εφησυχασμός στο σεξ σκοτώνει τη σχέση! Όχι βρήκαμε την καβαλάρισσα και κάνουμε αυτή συνέχεια. Ούτε και να κάθεσαι ξαπλωμένη σαν τον αστερία βοηθάει καθόλου. Τόλμησε! Κάνε τον να εκπλαγεί! Μην παραδίδεις τα όπλα.

#3 Έχει πρόβλημα… ανόρθωσης

Δεν του σηκώνεται με λίγα λόγια. Ενώ αυτό δεν είναι κάτι που χρεώνεσαι αποκλειστικά εσύ, μιας και οι λόγοι μπορούν να ποικίλλουν, π.χ να περνάει μία περίοδο αυξημένου στρες, να παίρνει φάρμακα, να είναι στενοχωρημένος κλπ. Αν όμως δεν ισχύει τίποτα από αυτά, τότε σόρρυ, αλλά κάτι κάνεις λάθος. Αν δυσκολεύεται με την στύση του σημαίνει ότι εσύ δεν τον διεγείρεις σωστά και δεν του δίνεις τα κατάλληλα ερεθίσματα. Ακόμη χειρότερο είναι να έχει κανονική στύση, αλλά να καθυστερεί απίστευτα πολύ να τελειώσει, επειδή δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό! Αν υπάρχει πρόβλημα, συζητήστε το αμέσως.

#4 Όταν τον ρωτάς αν του άρεσε, είναι σαν να του έφαγε η γάτα τη γλώσσα

Πού να βρει λόγια να παραδεχτεί ότι δεν του άρεσε καθόλου; Άουτς. Φιλενάδα, κάτι πρέπει να κάνεις και άμεσα. Δε γίνεται να τον ρωτάς πώς του φάνηκε το σεξ σας και να μην απαντάει ούτε κουβέντα. Μ’ αυτόν τον τρόπο και εσύ μπαίνεις στο τριπάκι της αμφισβήτησης («μήπως δεν κάνω κάτι καλά;», «μήπως δε με θέλει;», κλπ), αλλά κι εκείνος παραμένει σε μια κατάσταση η οποία δεν τον ευχαριστεί. Αυτό το θέμα πρέπει να συζητηθεί με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Μην τον αφήσεις να αποφύγει τη συζήτηση.

#5 Με τα πολλά, σου λέει ότι θες περισσότερη εξάσκηση

Κάτι που έτσι κι αλλιώς ισχύει, γιατί όλοι μας πρέπει να εξασκούμαστε πάνω στο σεξ. Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Εδώ έχω να πω ότι είναι λίγο μαλακάκος, μιας και δεν μπορείς να πεις ευθαρσώς στην κοπέλα σου ότι θέλει εξάσκηση και να την αφήσεις να μυρίσει τα νύχια της για το τι ακριβώς εννοείς. Αυτό που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει είναι να σου πει ακριβώς τι τον ενοχλεί ή τι δεν κάνεις καλά, να σου δώσει οδηγίες και να το εξασκήσετε μαζί ξανά και ξανά μέχρι να το πετύχεις. Είπαμε λίγο έλεος κάπου, όχι να πετάξει και το μπαλάκι της ευθύνης εξ ολοκλήρου σε εσένα.

#6 Σε προτρέπει να δεις τσόντες «για να μάθεις»

Αυτό έχει μία βάση. Άλλωστε όλη μας η εφηβεία πάνω σε τσόντες έχει στηριχθεί. Θα είναι υποκριτικό να πει κάποιος ότι δεν έχει δει τσόντα ποτέ του, ούτε καν από περιέργεια. Αυτό που σου προτείνει δεν είναι κακό. Ενώ πολλά από αυτά που θα δεις είναι υπερβολικά και σε πολλές περιπτώσεις μη ρεαλιστικά, θα μπορέσεις να μάθεις κάποιες τεχνικές, αλλά και να δεις διαφορετικές στάσεις και να αποκτήσεις ένα διαφορετικό attitude. Σου έκανε αυτή την πρόταση επειδή θέλει να δεις άλλες γυναίκες επί το έργον και να πάρεις κάποια στοιχεία από αυτές για να βελτιωθείς. Σκέψου το. Θα σε βοηθήσει.

Με λίγα λόγια λοιπόν, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να καθίσετε να μιλήσετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας, τα παράπονα που έχετε πάνω στο κομμάτι του σεξ και δουλεύοντας πάνω σε αυτά μαζί, να βελτιωθείτε και να το απολαμβάνετε και οι δύο εξίσου!

Μη διστασεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσυ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET