ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πέη Αttention! 8 λόγοι που το αγόρι σου δεν μπορεί να κρατήσει τη… σημαία του ψηλά!

Είναι κι αυτές οι φορές που η στυτική δυσλειτουργία δεν έχει να κάνει με σένα. Ξεκάθαρα πράγματα. Θέλεις και θέλει να κάνετε σεξ, αλλά το πέος του τον προδίδει. Όπως και να το κάνουμε, είναι βάσανο να έχεις μεγάλη επιθυμία για σεξ, αλλά το σώμα σου να μην ανταποκρίνεται. Κι είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε […]

Neopolis Team

21 Νοεμβρίου, 2017

Είναι κι αυτές οι φορές που η στυτική δυσλειτουργία δεν έχει να κάνει με σένα. Ξεκάθαρα πράγματα. Θέλεις και θέλει να κάνετε σεξ, αλλά το πέος του τον προδίδει. Όπως και να το κάνουμε, είναι βάσανο να έχεις μεγάλη επιθυμία για σεξ, αλλά το σώμα σου να μην ανταποκρίνεται. Κι είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε άντρα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο θέμα, καθώς στο μυαλό του θεωρεί ότι απειλείται ο ανδρισμός του.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που εξηγούν το γεγονός ότι ο σύντροφός σου δεν μπορεί να έρθει σε στύση ή να τη διατηρήσει και προς πληροφόρησή σου, δεν έχει να κάνει με το αν σε βρίσκει ποθητή. Προς Θεού δηλαδή.

1. Είναι αρκετά αγχωμένος

Η ψυχολογική φάση στην οποία βρίσκεται ένας άντρας έχει τεράστια επίδραση στην στύση, αλλά και τη σεξουαλική του επιθυμία. Αν αντιμετωπίζει σκοτούρες στη δουλειά, στη σχολή, στα οικογενειακά ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, είναι απόλυτα λογικό να δυσκολεύεται να λειτουργήσει εν ώρα πράξης. Βέβαια, κάτι ακόμα που μπορεί να του προκαλεί στρες είναι οι συνεχείς σκέψεις ότι πρέπει να του σηκωθεί και να διατηρήσει την στύση του, ώστε να σε ικανοποιήσει. Σε τέτοια περίπτωση, άσε τον να πάρει το χρόνο του και να χαλαρώσει.

2. Τα επίπεδα τεστοστερόνης του είναι χαμηλά

Πρόκειται για την ορμόνη που παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενός άντρα, καθώς και στην στύση του. Αν τα επίπεδα αυτής της ορμόνης είναι χαμηλά, τότε επηρεάζονται άμεσα και τα πράγματα εκεί κάτω. Κανένα πρόβλημα, ωστόσο. Όλα λύνονται. Απλά κάνει εξετάσεις, εντοπίζει ποιο ακριβώς είναι το «πρόβλημα» και το αντιμετωπίζει με τα κατάλληλα συμπληρώματα.

3. Λαμβάνει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή

Όπως οι περισσότερες φαρμακευτικές αγωγές, έτσι κι η δική του μάλλον έχει παρενέργειες. Ειδικά εκείνες που επηρεάζουν την τεστοστερόνη, μπορούν να κάνουν δύσκολο το έργο της στύσης. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και λογικά το ζήτημα θα λυθεί με τη διακοπή της αγωγής. Σε άλλη περίπτωση, αν συνεχιστεί, μία επίσκεψη στο γιατρό θα σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

4. Τον ενοχλεί το προφυλακτικό

Ναι, συμβαίνουν κι αυτά. Υπάρχει ένα ποσοστό αντρών που ξενερώνει ακόμη και στο άκουσμα του προφυλακτικού. Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν είναι είτε ότι έχουν συνηθίσει να μη φορούν προφυλακτικό σε προηγούμενες ερωτικές τους εμπειρίες, είτε ότι έχουν κάποια αλλεργία στο λάτεξ είτε ότι τους κάνει το πέος πιο μαλακό είτε ότι δεν έχει την ίδια αίσθηση. Κατανοούμε όλα τα παραπάνω, αλλά όλα μία συνήθεια είναι. Το προφυλακτικό σώζει παιδιά, καλό είναι να το φοράτε.

5. Είναι μεθυσμένος

Προφανώς και το αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά την στύση ενός άντρα. Όταν πίνει, του είναι πολύ δυσκολότερο να έρθει σε στύση και μάλιστα να καταφέρει να τη διατηρήσει, ενώ παράλληλα επηρεάζονται αρνητικά και οι επιδόσεις του στο κρεβάτι. Το αλκοόλ κατευνάζει τη σεξουαλική επιθυμία με αποτέλεσμα να του είναι δύσκολο να… σηκώσει το λάβαρο του θριάμβου.

6. Είναι καπνιστής

Το κάπνισμα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κυκλοφορία του αίματος στην επίμαχη περιοχή. Δεδομένου ότι χρειάζεται γενναία κυκλοφορία αίματος για να αποκτήσει ένας άνδρας στύση, καταλαβαίνεις ότι το τσιγάρο είναι πρόβλημα. Μία είναι λύση. Το κόβει!

7. Πάσχει από κάποια ασθένεια

Τα προβλήματα στην καρδιά, ο διαβήτης κι η σκλήρυνση κατά πλάκας δυσχεραίνουν τη διαδικασία ανόρθωσης. Μπλοκάρουν τους νευρώνες της περιοχής με αποτέλεσμα η στύση να επιτυγχάνεται δύσκολα. Υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να βελτιώσουν μακροπρόθεσμα την κατάσταση, αλλά πάνω από όλα ο άντρας πρέπει να αποδεχθεί το «πρόβλημά» του, αν θέλει να το αντιμετωπίσει σωστά και να βρει λύση.

8. Είναι υπέρβαρος

Το υπερβολικό βάρος, δηλαδή πάνω από το κανονικό, οδηγεί σε προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος και καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διαδικασία της στύσης. Για καλύτερες επιδόσεις λοιπόν στο σεξ και ισχυρή στύση, μπορείς να του κάνεις δώρο μία συνδρομή στο γυμναστήριο!

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET